©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

AVARUUSTURISMI ON TÄÄLLÄAinoana matkatoimistona Suomesta
avaruusmatkoja myy
AREA (n.150 000€)

Virgin Galactic-Kotisivut
Videoita aiheesta
Kun maapallo ei enää riitä ja kaikki paikat on jo nähty, astuu kuvioihin kauan ja hartaasti odotettu avaruusmatkailu. Matkat avaruuteen eivät ole enää pelkkää utopiaa ja kaupallisia lentoja myydäänkin jo täyttä päätä. Yksityisten sektoreiden kiinnostus alalle on lisännyt kilpailua ja X-Price -kilpailun voittanut Virgin Galactic myykin jo kaupallisia matkoja avaruuteen. Kilpailun voitto edellytti kahta onnistunutta lentoa 100 km:n korkeuteen ja vaikka projektin aikana sattui jopa ihmishenkiä vaatinut onnettomuus ja lukuisia muita vastoinkäymisiä, nousi Sir Richard Bransonin luotsaama tiimi sinnikkään työnsä ansiosta voittoon.

Lentoja järjestetään Yhdysvalloista ja esim. Ruotsin kiirunasta.
On myös suunnitteilla avaruushotelleja, jotka tulisivat sijaitsemaan maata kiertävällä radalla.

Suomesta Virgin Galacticin matkoja myy AREA yksinoikeudella.

Ennen avaruusmatkailu oli mahdollista vain miljonääreille, matkan maksaessa jopa kymmeniä miljoonia, mutta useamman tuotteen ilmestyminen markkinoille, putoavat hinnatkin nopeasti. Virgin Galactic tulee tarjoamaan lentoja n. 200 000 dollarin hintaan. Tämä lisää varmasti avaruuteen pyrkivien määrää joukoittain ja kiinnostus onkin ollut heti kovaa. Jopa Suomesta ollaan saatu tuleva avaruusmatkaaja.Hommaa rahat täysin ilman omaa lompakkoa:Voita ilman omaa Rahaa

Lennot on tarkoitus aloittaa vuonna 2010.
Kun maapallolla on mestat koluttu, on aika pakata kamppeet ja lähteä avaruuteen. Ota sitä ennen ilmaisia tuotenäytteitä ja ilmaistavaraa ettei mitään jää lojumaan maan pinnalle. 
Matkatilanteen ja tämän hetkiset tiedot voi tarkistaa AREALTA
Lue myös
:
Kennedy Space Center -Tutustu avaruuden saloihin