©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästäNEW YORK | ISO OMENA | METROPOLI | EDELLÄKÄVIJÄ

Yhdysvaltojen suurin kaupunki New York, tarjoaa vaativimmallekin matkailijalle kaikenkattavan matkailuelämyksen. Aikoinaan maahanmuuttajien porttikaupunkina toiminut New York on kehittynyt vuosien saatossa eri etnisten ryhmien, yritysmaailman joka tietää miten rikastua, ravintoloiden, musiikin, taiteen sekä kulttuurin ja muodin todelliseksi edelläkävijäksi ja sulatusuuniksi. 

New Yorkissa todellakin on kaikille jotain. Halusitpa sitten ruokaa, musiikkia, taidenäyttelyitä, teatteria, urheilua tai vaikkapa käydä eläinpuistossa tai pelkästään käveleskellä keskuspuistossa ja syödä hodareita, New Yorkissa ei valinnanvaraa puutu. New York on mahdollisuuksien kaupunki, joten opettele tavoille ja hyödynnä myös netin ilmaiset tuotteet joita on tarjolla pilvin pimein. Moni niistä osoittautuu hyödyllisiksi matkalle.

Metropolin historialliset nähtävyydet kuten Vapaudenpatsas, Metropolitan Museum of Art ja Empire State Building (ja Manhattan yleensäkin) ovat näkemisen arvoisia. New York on asenne ja jos siellä pärjää, pärjää missä tahansa muuallakin maailmassa. Ökyrikkaaksi ei päädy kuka tahansa, mutta täältä niitä virtaa.  

Halvat lennot ja hotellit New Yorkiin:


New York ei ole kallis paikka lentää ja hyviä tarjouksia on luvassa lähes jokaiselta lentoyhtiöltä ja matkantarjoajalta tasaisin väliajoin. Edestakaiset lennot saa usein jopa alle 400€. New Yorkista on myös helppoa hoitaa jatkolennot muualle Yhdysvaltoihin, Karibian saarille, Etelä-amerikkaan, Havaijille ja oikeastaan mihin tahansa maailmassa.

Useimmiten matkustettaessa tälle pallonpuoliskolle, tulee lennot New Yorkin kautta usein halvemmaksi kuin suora lento vaikkapa meksikoon

Ilmaisia lisätuloja ja lisätienestejä
HALVAT LENNOT
Hotellit ja hotellitarjoukset
(löydä AINA halvimmat hotellitarjoukset)