©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

EDULLISIMMAT HOTELLIVARAUKSET TÄSTÄ

Viimeaikoina pientä liikehdintää automarkkinoilla herättäneet Latvia ja Viro ovat vielä mediahuomion puutteesta johtuen kysymysmerkki. 

Latvian tämänhetkinen taloustilanne on nopeasti johtanut siihen että vuosien takainen nopean kehityksen jakso kääntyi nopeaan laskuun ja autokauppa romahti. Esimerkiksi osamaksuilla tai lainoilla ostetut autot jäivät pankkien vasaran alle. Nyt niitä myydään esim. ruotsalaispankkien toimesta mahdollisesti edulliseen hintaan. Myös yksityiset ovat rahatilanteen pakottamana joutuneet ahdinkoon, jossa myynti on pakonsanelema tilanne. 

Joka tapauksessa, markkinoilla on tällä hetkellä tarjontaa enemmän kuin kysyntää, mikä pudottaa hintoja luonnollisesti. Hintojen väitetään olevan tällä hetkellä kilpailukykyiset jopa Saksan vastaavien kanssa joten markkinoiden kartoitus voi hyvinkin olla aiheellista tällä hetkellä. Hakukustannukset ovat luonnollisesti edullisemmat kuin Saksasta.

Latvian ja Viron automarkkinat
ovat vielä osittainen kysymysmerkki koska aihetta ei vielä ole paljoa mediassa käsitelty. Se on kuitenkin ehdottomasti tarkastamisen arvoinen. Jos vaikka satut matkustamaan Baltianmaihin, niin pieni automarkkinoiden katsastus lienee hyvinkin paikallaan.
Lähteet:
Latvian Autos -Ezilon
Baltic Times
Tuulilasi

Aiheesta muualla:
Kauppalehti
Taloussanomat


Kuvan oikeudet: Swpj73 - Lisenssi