©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä


KAIKKI HOTELLITARJOUKSET -VARAA
HOSTELLIHAKU

OLETKO ILMAISEN PERÄÄN? KATSO KAIKKI ILMAISNÄYTTEET

Usein pyrimme kertomaan matkailijoille erikoisista palveluista joihin törmäämme tai joita on olemassa maailman turuilla.

Tällä kertaa uppoudumme Riian yöelämän tarjontaan, jolla (uskokaa pois) kysyntää riittää. Vip-paketit, kuten  "Bad Boy Weekend" Latvian Riiassa, pitävät yllä melkoista mainetta, joten valaistakoon näitä hieman. Äijjäköörillä paikalle suorituvat urhot varaavat näitä hartaasti, puhumattakaan yritysmatkailijoista, jotka hakeutuvat rentoutumaan ankaran arjen otteesta. Näihin osallistuminen ei ole meidän suositus mutta ne yhtäkaikki ne ovat olemassa seksiseuroineen.

Tärkeintä on näyttää siltä että törsättävää, ilmaista rahaa ja asennetta on enemmän kuin normaali-ihmiselle on terveellistä. Riian yöelämä on yksinkertaisesti sanottuna "vaativa" ja Ladalla paikalle kurvaava tuulipukuturisti ei taatusti saa päitä kääntymään hyvässä mielessä ja tanssiseuraa voi joutua odottelemaan tovin jos toisenkin. Toinen on tilanne kun valut hitaasti paikalle valkoisella limusiinilla Latvian kauneimpia seuralaisia käsivarressa, tai astelet kasinolle seurueessa joka täyttää kaikki suurpelurin vaatimat kriteerit.

Tämän takia Riiassa on paljon naiskauneuteen panostavia yrityksiä, jotka myyvät asiakkaille ylellisiä viikonloppupaketteja sekä erilaisia seksikkäitä kierroksia toiveiden mukaisesti. Mukaan mahtuu niin strippiklubeja, vip- tason palvelua ja kauniita seuralaisia joiden seurassa shampanja virtaa. Rahaa tällaisen palvelun varaaminen toki vaatii, mutta jokainen kierros väittää, että muuttuneena miehenä tullaan takaisin ja koko viikonloppu sujuu opastetuissa merkeissä turvallisesti. Kentältä haetaan ja asiakas palautetaan loman jälkeen kentälle. Mahdotonta sanoa mitä kaikkea nämä palvelut pitävät sisällään, mutta ne ovat olemassa ja jokainen aikamies seisoo oma pää harteillaan.

Jos moiset aktiviteetit, sekä päteminen ja seksikäs yöelämä ruhtinaallisella kohtelulla kiinnostaa, niin näistä viikonloppupaketeista voi lukea ja kysellä lisää sivustolta: Nightlife in Riga

Hyödyllistä:
VOITA RAHAA ILMAISEKSI -Tienaa ja voita ilman omaa rahaa
BINGOHUONE -Pelaa 125€ ilmaiskuponkeja bingoon ja voita rahaa!

Huom:
Seksiturismi on edelleen vahvasti läsnä Riiassa ja täten myös siihen suuntautuva rikollisuus. Omatoiminen (tai mikään)  "seksimatkailu" ei ole meidän suositus sillä turhan usein kuulee ryöstöistä ja muusta rikollisesta toiminnasta niin klubeilla kuin monissa muissakin "seksillä" pelaavissa paikoissa. Harkintaa peliin. Normaalikulkeminen Rigassa on lähes poikkeuksetta turvallista.


Kuva: Nyki m - Lisenssi

Parhaat hotellitarjoukset mistä vain, milloin vain!

Booking.com