©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä


Lennot Ivaloon (vain 35 kilometriä kohteesta)

HALVIMMAT HOTELLITARJOUKSET
Booking.com

Miltä kuulostaisi pimeä talvi, tähtikirkas taivas, revontulet ja yö lasisessa iglussa, jonka katon lävitse voi ihailla lapin taivaan majesteettisia näytöksiä. Siihen kun lisätään vielä lapin taianomainen luonto, ulkona paukkuvat pakkaset ja maailman suurin savusauna, niin mielenkiinto lienee herätetty.

Saariselällä sijaitseva hotelli ja iglukylä, Hotel & Igloo Village Kakslauttanen, tarjoaa vierailijoilleen lapin eksotiikkaa koko rahalla. Majoitus tapahtuu talvisin tavallisissa igluissa, tai futuristisissa lasi-igluissa, jotka on rakennettu lämpölasista vieraiden mukavuuden takaamiseksi. Majan katosta voi, vaikkapa sängyllä maaten, ihailla usein esiintyviä revontulia tai yläpuolelle levittyvää upeaa tähtitaivasta, jollaisesta kaupungin alueilla voi vain haaveilla. Igluista löytyy mm. oma WC ja luksus-sänky, joissa romanttista lomaa viettävät voivat nauttia lämmöstä ja toistensa seurasta. Iglukylä on avoinna joulukuusta huhtikuun loppuun. Lapin taikaa hakeville Kakslauttanen todistaa mitä on luova ajattelu ja loihtii vierailleen niin ainutlaatuisen kokemuksen, että sitä ei ihan heti unohda. 

Alueen ravintolat ja aktiviteetit

Alueelta löytyy mm. Maailman suurin savusauna jolla on oma ravintola (Savusauna) sekä mahdollisuus avantouintiin. Kakslauttasesta löytyy yhteensä 4 ravintolaa joissa tarjotaan eksoottisia lapinherkkuja kuten poroa, hiiligrillattua lohta sekä paljon muita alueen erikoisuuksia ja ruokalajeja. Yksi näistä ravintoloista on rakennettu täysin lumesta ja mielenkiintoinen kokemus lienee myös perinteikäs kotaravintola

Kakslauttanen tarjoaa vierailleen talvisia aktiviteetteja laidasta laitaan. 
Alla lueteltuina osa niistä:
  • Hiihtoa upeissa maisemissa, lumilautailu ja lasketteleminen Saariselällä
  • Koiravaljakkoajelut, poroajelut ja moottorikelkkasafarit
  • Pilkkiminen ja vierailut Sampo-jäänsärkijällä (maailman ainut turistikäytössä oleva)
  • Tutustumista Saamelaisiin ja Saamelaiskulttuuriin (poroa maistellaan tottakai ja muutakin hyvää tarjolla)
  • Poroerottelun seurantaa (vain kerran vuodessa)
  • Poro-olympialaiset
  • Ateria kodassa Saamelaisten kanssa
  • Revontulet, tähtitaivas ja kulkeminen lapin luonnossa
***Kakslauttanen on auki myös kesäisin jolloin majoitus tapahtuu puumökeissä ja aktiviteetit eriävät luonnollisesti talvisista. Kakslauttanen järjestää myös häitä

LUE MYÖS:
  • BINGOHUONE -Ota lahjaksi 10€ ilmaiseksi bingoon ja voita rahaa
  • Katso mitä kaikkea jaetaan jälleen ilmaiseksi ja kerää vikkelästi parhaat näytepakkaukset päältä. Nopeat lyövät hitaat ja ilmaistavarat viedään käsistä.

Parhaat hotellitarjoukset mistä vain, milloin vain!

Booking.com