©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

  Ilmaiset Lahjakortit ja Elokuvaliput netistä

Helpoin keino kerätä ilmaiset Lahjakortit ja Leffaliput. Jos et tiedä tätä jo entuudestaan, tämä lienee yksi tunnetuimmista ja vanhimmista keinoista hommata ilmaisia elokuvalippuja osallistumalla kyselyihin. Jokaisesta saat pisteitä ja joiden kertyessä, voit vaihtaa ne ilmaisiin lahjakortteihin (Finnkino) tai muihin, kuten McDonaldsiin ym.

ILMAISET NÄYTTEET
Kaiken ilmaisen ykköslähde, myös lahjakortteineen ja elokuvalippuineen. Tästä säästää paljon puhdasta käteistä, napsimalla kassiin tarjolla olevat ilmaiset.  

LAHJAKORTIT SAA ALTA 
Suomenkieliset kyselyt, joten et saa yhtään rasittavia mainoksia sähköpostiin. Vastaamalla tienaat erilaiset lahjakortit hetkessä.

NIELSEN
Vanha tuttu jolta saa lahjakortteja

YOUGOV.FI 
Ilmaiset Lahjakortit saat turisemalla mistä tykkäät ja mistä et

MIELIPIDEMAAILMA
Kerro mielipiteesi ja vaihda saadut pojot Lahjakorteiksi

TOLUNA
Kyselyistä saa palkkioina Lahjakortteja

M3 PANEL
Ainainen tuttu klassikko

ILMAISPYÖRÄYTYKSIÄ -Ilmaiset 450 vapaapyöräytystä peliautomaatteihin, joista saadut voitot voi pitää itsellä! Suomen nopein nettikasino ja näitä löytyy harvoin

HUOM. Omaa profiili kannattaa tehdä tarkasti ja monipuolisesti, sillä sitä enemmän saat kyselyitä ja nopeammin keräät pisteitä. Pisteet voit vaihtaa Leffalippuihin ja erilaisiin lahjakortteihin kuten Mäkkärille! Itse olemme olleet jäseninä jo 8 vuotta eikä yksikään näistä lähettele rasittavia mainoksia mihinkään, kuten jotkin jenkkiversiot. Valitse netistä vain kotimaiset.