©

Matkalle tarujen ja antiikin Kreikkaan 
Matkat suomesta myy:
PARAS HOTELLIHAKU
Äkkilähdöt 
Siinä samalla ilmaista jokeripokeria ja puske ottamaan mitä on luvassa


Oletko perso ilmaiselle? Matkailija ottaa omansa:  
LUONTAISTUOTTEET JA MEIKIT
ILMAISET TILAAJALAHJAT

Lähes jokainen matkatoimisto myy matkoja Suomesta Kreikkaan ja se on jo pitkään ollut yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista. Välimeren lämmin ilmasto, idylliset saaret sekä pikkukylät hurmaavat matkalaisen nopeasti. Lisäksi upeat rannat, kristallinkirkkaat vedet, välimeren herkullinen ruoka ja ikivanha kulttuuri houkuttelevat ihmiset palaamaan kreikkaan aina vain uudestaan. Kreikkalaisten kiireetön elämänrytmi tarttuu ja saa kiireissä keitetyn matkaajan huokaisemaan pitkään ja syvään.

Kaupunkikohteista Ateena on ehdottomasti tärkein kohde ja sen antiikkiset rauniot ja jumaltarut täytyy jokaisen kokea ainakin kerran elämässään. Akropolis-kukkula muinaisine raunioineen ja Parthenonin-temppeli ovat vierailun arvoisia. Tunnelmallinen kaupunki kannattaa tutkia rauhassa sillä sen kujat ja kadut ihmisineen ovat suoraan kuin historiankirjojen sivuilta. Kulkuyhteydet Ateenasta ovat erinomaiset.
Myös rantalomailijoille on useita upeita kohteita kuten Rodos ja Kreeta.

Aktiviteettimatkailusta kiinnostuneet löytävät tietysti kalastusta, sukeltamista (vain opastetusti) snorklailua, vesihiihtoa, risteilyjä, speedboat ajelua, vaeltelua upeissa maisemissa ja hyvin huolletuilla reiteillä tai vaikkapa kalliokiipeilyä. Myös ratsastusta on mahdollista harrastaa.

Videoita Kreikasta