©

Sunny Beach pinnalta ja pintaa syvemmältä

Yleisesti ottaen Bulgarian Sunny Beach herättää matkailijoiden keskuudessa paljon negatiivisia tunteita. Paikkaa pidetään pelkästään turisteille rakennetulta kulissilta jossa aito Bulgaria ei näyttäydy edes etäisesti
 
Halvimmat matkat Sunny Beachille löydät • HOTELLIHAKU
MyösILMAISLAHJAKORTIT - MONOSURVEYS
 
Joskus halpamatkoissa on vaatimattomat hotellit. Voit helposti korottaa tasoa varaamalla toisen paremman itse

Jokavuotinen halpamatkojen perässä juokseva örvelöturistien lauma vyöryy paikalle huutamaan ja juhlimaan, oikeiden matkailijoiden kiertäessä paikan kaukaa. Onko asia aivan näin yksinkertainen ja kannattaako sinne matkustaa vaikka juhlinta ei kiinnostaisikaan? Entä lapsiperheet? Tässä vaiheessa kuvioihin astuu matkailijan kyky ottaa ympäristöstään irti enemmän kuin vain hotellialueet ja rantaelämä. 

Myös Sunny Beachista, kuten niin monesta muustakin aliarvostetusta paikasta, löytyy myös se toinenkin puoli. Vaikka se tuntuukin olevan syvemmällä kuin monessa muussa paikassa, se on mahdollista löytää ja hienoja kokemuksia on täälläkin tarjolla. Nokkela turisti mm. tietää että halvan pakettimatkan perheellensä varatessa, ei silti ole sidottu hotellialueeseen tai edes ylipäätään hotelliin. On totta että Sunny Beach on turistialue jossa on aktiviteettejä, ravintoloita ja ohjelmaa, jotka ovat suunnattu lähes vain ja ainoastaan turisteille, mutta, tämän alueen ulkopuolella asuu kuitenkin oikea Bulgaria. Listaamme muutamia kohteita ja aktiviteetteja joita kannattaa harkita matkapaikkaa varatessa, sillä Sunny Beach lienee tällä hetkellä se halvin lomakohde. Tämäkin toimii Bettingsider mutta jostain muualla.

Mitä tehdä Sunny Beachille matkustettaessa?
-Hyvä muistaa että lapset viihtyvät lähes poikkeuksetta tällaisissa paikoissa (ei kaikki, myönnetään). Ohjelmaa, paljon nähtävää, minigolffia, vesipuistoja, iso hiekkaranta, hauskat ravintolat ja turistialueen yleensä kattavat palvelut, iisit rämäpäiden kaitsemista.
-Nessebar. Maailman perintölistallakin oleva muinainen kaupunki on näkemisen arvoinen. Arkkitehtuuri on kaunista luostarineen ja kirkkoineen, sekä alueella on tunnetusti hyviä ravintoloita.-Päivän tai kahden matka Istanbuliin vesiteitse. Hinnat noin 35€/päiväretki ja noin 70€/2 päivää.


-Järjestetyt tai omatoimiset shoppailu/tutustumisreissut Varnaan tai Burgasiin


-Paikkoja vuokrata auto ja kulkea Bulgariassa omatoimisesti. Sunny Beachin ulkopuolella myös hinnat putoavat murto-osaan turistialueen vastaavista.

-Lapsille varmasti mielenkiintoiset vesipuistot ja aikuisille kylpylähemmottelua

-Hyvät urheilu/vesiurheilu ja aktiviteettimahdollisuudet. Riippuliitoa, vesihiihtoa, vesiskootteri ym.

-Paljon järjestettyjä retkiä alueen ulkopuolelle. Varna, Burgas, Rila luostari Sofiassa, reissu Ropotamo joelle.


-Tiukka ilta yöelämässä on aina välillä paikallaan. Se millaista viihdettä on kiikarissa, onkin sitten matkaajasta kiinni. Musiikkia, diskoja ja ravintoloita moneen makuun.

Videoita Sunny Beachiltä
ILMAISET EREKTIOLÄÄKKEET
Vesipuisto Aqua Park -Videot

Sunny Beach on yksi niistä hauskimmista matkailijoille ja Bulgaria on hieno maa