©

Bangkok, paratiisirantoja, ystävällisiä ihmisiä ja aurinkoisia hymyjä


Vuosien saatossa Thaimaasta on nopeasti tullut pakettimatkailijoiden, reppumatkailijoiden ja yrittäjien mellastuskenttä. Paratiisimaiset rannat, Bangkok, seksiturismi, sukeltaminen, surffaaminen, eksoottiset ruoat, temppelit, halvat hinnat ja ystävälliset ihmiset tarjoavat kaikille halukkaille tekemistä ja näkemistä yltäkylläisesti.

Kiertomatkat suoraan netistä myy: 
Finnmatkat, Kalevatravel, Area, Kilroytravels

 

Onko Thaimaa nyt sitten lopullisesti pilalla ja turismin ehdoilla kulkeva infernaalinen lomahelvetti. Ei ole. Suurin osa näistä turistikeskittymistä on juuri tunnetuimpien rantojen äärellä ja aitoa Thaimaata löytyy vielä suurimmasta osasta maata, kunhan malttaa poiketa siltä eniten tallatulta polulta. Esim. Bangkokissa suurin osa turisteista laahustaa Khao San Roadin alueella, muun kaupungin yhä säilyttäessä Thaimaalle ominaisen leimansa. Myös pohjois-osa on vielä turismille kohtalaisen tuntematon käsite ja sieltä löytääkin vielä vanhaa Thaimaata pikkukylistä ja pikkukaupungeista. 

Pohjois-Thaimaan luonto tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja esim. käsityökaupunki Chiang Mai, on tutustumisen arvoinen. Myös Eteläisen Thaimaan rannoiltakin löytyy paikkoja, joissa matkailu on vähäistä, upeista puitteista ja paratiisimaisista rannoista huolimatta. Thaimaa on itse koettava.

Kiertomatkat on hyvä keino tutustua Thaimaahan ensi kertaa ja tärkeimmät nähtävyydet tulee näin nähtyä. Matkalla saa myös hieman käsitystä siitä millainen maa Thaimaa on. Pakettimatkaan verrattuna kiertomatka on erittäin hyvä vaihtoehto, sillä näin tutustuminen ei jää yhteen paikkaan ja rannalla makoiluun. Tämän jälkeen onkin sitte iisiä ottaa ja lähteä seuraavaan matkaan vaikka vain reppuselässä, omatoimisesti matkaillen. Kiertomatkoja on suuret määrät erilaisia joista jokainen löytää varmasti sen itseään eniten miellyttävän vaihtoehdon reissulleen. Halusitpa sitten kulttuuri- ja nähtävyyskiertueelle tai sitten eteläisten rantojen maisemiin sukeltelemaan ja riippumattoon makaamaan.

aina blaa blaa...

Thaimaan hintataso on erittäin halpa ja vielä halvempi se on turistikeskittymien ulkopuolella

Halvat lennot Thaimaahan tästä