©

Suomalaisten suosikkilomakohde, Espanja

Hotellitarjoukset
Halvimmat Lennot

Tulinen Espanja on jo vuosikymmeniä ollut Suomalaisen matkailun kulmakiviä. Tuttu ja turvallinen maa on sekoitus eksotiikkaa ja temperamenttia, joka taatusti tempaisee matkailijan mukaansa. Maa tarjoaa elämyksiä kaikille aina aurinkoisista rantalomista, sykkivän Barcelonan kulttuuritarjontaan sekä luonto- ja ruokamatkailuun.

Espanja onkin ruokailumaana vaikuttava elämys ja tästä osoituksena esim. legendaarinen San Sebastian, jossa sanotaan olevat Michelin tähden ravintoloita tiheämmässä kuin millään muulla alue
ella maailmassa. Jos haluat saada foodie frendit kateellisiksi, käytä bingobonukset hyväksi, sillä olet hyvässä paikassa.

Rantalomilla voit vaikkapa sukeltaa, snorklata, tehdä veneretkiä, surffata, ajella vesiskoottereilla ym. Kohteita mm. Mallorca, Nerja, Costa Del Sol, Teneriffa, Marbella, Lanzarote, Ibiza, Costa Blanca, Torremolinos. Näistä esim. Mallorca ja kanariansaarten kohteet löytyvät usein halvalla eri matkatoimistojen äkkilähdöt -listalta.
Barcelonassa kulttuurin nälkäiset kaupunkimatkaajat nauttivat loputtomista yökerhoista, taidenäyttelyistä, museoista, elävästä musiikista ja ravintoloista sekä nauttivat metropolin elämää sykkivästä tunnelmasta sen tunnelmallisilla kaduilla. Sevilla on myös historiansa puolesta vierailun arvoinen kaupunki ja sen menneisyys näkyy siellä vielä tänäkin päivänä ihmisten kasvoilla ja kaupungin kaduilla. Madridin tunnelmassa matkailija kiertää baareista toiseen ja tutustuen paikalliseen tapaan maistella Tapaksia hyvässä seurassa. Suomalaisia pysyvästi Espanjassa asuvia, löydät esimerkiksi Fuengirolasta. Itsellä on aina mukana ilmaista vedonlyöntiä pitämässä kotiportaat mielessä.

Espanjassa vierailee vuosittain kymmeniä miljoonia turisteja, joten matkailu on yksi sen tärkeimmistä elinkeinoista.