©

Satamia, kaupunkeja, viihdettä ja snorklausta - Tarjousristeily ylläpidolla

Suomesta Karibian Risteilylle
Risteilyt ovat ainutlaatuinen tapa viettää rentouttavaa lomaa ja samalla tutustua moniin eri maihin ja kulttuureihin, ilman voimia kuluttavaa matkustamista

QUATRO - ICE - UNIBET
NIELSEN IQ (Pikkuonnella reissulle ei varmaan jää hintaa) 

Sinun tarvitsee vain hypätä laivaan ja hieno kokemus on alkanut. Vieraita satamia, rantoja, kaupunkeja, upeita illallisia sekä risteilylaiva, joka itsessäänkin on vaikuttava kokemus. Voit istua kannella ja ihailla auringonnousua tai voit seurata musiikkia ja esityksiä laivan monissa ravintoloissa, nauttien samalla korkeatasoisen ruokapöydän antimia sekä eksoottisia juomia. Tapahtumia ja tekemistä riittää vaativampaankin makuun.

Karibian risteilyt
ovat suosituimpia risteilyjä maailmassa eikä ole vaikea arvata miksi. Karibian historialliset satamat, rannat ja pikkukaupungit houkuvat menneiden aikojen tunnelmaa. Kristallinkirkas vesi saa puolestaan matkaajat kaivamaan snorkkelit ja sukelluskampeet nopeasti esiin ja hyppäämään syvyyksiin tutkimaan vedenalaista maailmaa.

 

Suurin osa Karibiaristeilyn tehneistä on rakastunut siihen ensisilmäyksellä, joten kysynnän lisääntyminen ei tule yllätyksenä.

EREKTIOLÄÄKKEET SÄNKYHOMMIIN

Matka tehdään luksusristeilijä Liberty Of The Seas -aluksella.