©

Tyylikäs Elvis olisi täyttänyt 75-vuotta 8.1.2009, mutta edesmenneen rokin kuninkaan muistoa voi yhä käydä aistimassa useissa kohteissa, joissa Elviksen musiikki ja Elvis itse oli elämänsä aikana merkittävästi läsnä. Värikkään elämänsä aikana legendaarinen viihdetaiteilija vaikutti miljoonien ihmisten elämään pysyvästi. Katso upeat nähtävyydet kingiltä. Myös Laulut ja tarinat.

Me ei olla vielä Elvisrikkaita eli kandee yrittää ja Elvis tiesi näistä hommista aikoinaan paljon, VIVA...

In the Ghetto

Elvis Aaron Presley syntyi 8.1.1935 pienessä Tupelon kaupungissa Mississippin
osavaltiossa. Hänen vanhempiensa nimet olivat Gladis Love ja Vernon Elvis Presley. Elvis löysi suuren intohimonsa musiikin jo pienenä. Hänen ensimmäiset esiintymisensä tapahtuivat koulussa ja kirkossa, ja hän lauloi First Assembly of God Church -kirkon gospelkuorossa.

Can't Help Falling in Love


Elvis nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen 1950-luvulla julkaistessaan kaksi
erittäin menestyksekästä hittiään Hound Dog ja Heartbreak Hotel. Mutta kuuluisuuksienkin pitää suorittaa asepalvelus, joten Elvis matkasi vuonna 1958 Saksaan, Münchenin lähellä sijaitsevaan Friedbergin tukikohtaan. Elvis asui isänsä ja isoäitinsä kanssa Bad Nauheimissa joka sijaitsee lähellä Friedbergiä. Täällä Elvis tapasi myös tulevan vaimonsa Priscillan. Aina tyylikkäät

Viva Las Veg......
 
 

Hanki tästä ja matkusta vaikka jokaiseen Elvis-kohteeseen

Back in Memphis

Elvis perheineen asui kuolemaansa asti Gracelandissa, entisellä maatilalla
Memphisissä. Hän siirtyi ajasta ikuisuuteen 16.8.1977. Graceland on ollut faneille avoinna vuodesta 1982 lähtien, ja siellä voi vierailla muun muassa Elviksen haudalla. Paikka on luonnollisesti Elvis-fanien suosituin pyhiinvaelluskohde maailmassa.

Kyseisten kaupunkien hotellivalikoimaa voit katsella Hotellihaullamme ja lennot etsiä Lentovertailusta


Artikkelin tarjosi Hotels.com