©

Elvis olisi täyttänyt 75-vuotta 8.1.2009, mutta edesmenneen rokin kuninkaan muistoa voi yhä käydä aistimassa useissa kohteissa, joissa Elviksen musiikki ja Elvis itse oli elämänsä aikana merkittävästi läsnä. Värikkään elämänsä aikana legendaarinen viihdetaiteilija vaikutti miljoonien ihmisten elämään pysyvästi.

Me ei olla vielä Elvisrikkaita eli kandee yrittää ja Elvis tiesi näistä hommista aikoinaan paljon, VIVA...

In the Ghetto

Elvis Aaron Presley syntyi 8.1.1935 pienessä Tupelon kaupungissa Mississippin
osavaltiossa. Hänen vanhempiensa nimet olivat Gladis Love ja Vernon Elvis Presley. Elvis löysi suuren intohimonsa musiikin jo pienenä. Hänen ensimmäiset esiintymisensä tapahtuivat koulussa ja kirkossa, ja hän lauloi First Assembly of God Church -kirkon gospelkuorossa.

Can't Help Falling in Love


Elvis nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen 1950-luvulla julkaistessaan kaksi
erittäin menestyksekästä hittiään Hound Dog ja Heartbreak Hotel. Mutta kuuluisuuksienkin pitää suorittaa asepalvelus, joten Elvis matkasi vuonna 1958 Saksaan, Münchenin lähellä sijaitsevaan Friedbergin tukikohtaan. Elvis asui isänsä ja isoäitinsä kanssa Bad Nauheimissa joka sijaitsee lähellä Friedbergiä. Täällä Elvis tapasi myös tulevan vaimonsa Priscillan.

Viva Las Vegas!


Elvis keskittyi näyttelijän rooliin 1960-luvulla esiintymällä lukuisissa
elokuvissa. Vuosikymmenen lopulla, vuodesta 1969 lähtien hän kuitenkin teki konserttikiertueita Yhdysvalloissa. Tähtihetkiin kuuluivat hänen massahysteriaa aiheuttavat esiintymisensä Las Vegasissa. Näiltä ajoilta ovat peräisin myös hänen kuuluisat kimaltelevat lava-asunsa. Voisi sanoa että Elvis on yhtäkuin Las Vegas.
GRATIS BINGOSPILL ja muuta, paheiden mekasta Las Vegasista henkii Elvis, eikä vähiten joka toisessa Las Vegas aiheisessa Tv-sarjassa ja elokuvassa käytettävästä Viva Las Vegas -kappaleesta. Hanki tästä gratis penger ja matkusta vaikka jokaiseen Elvis-kohteeseen, norjassa

Back in Memphis


Elvis perheineen asui kuolemaansa asti Gracelandissa, entisellä maatilalla
Memphisissä. Hän siirtyi ajasta ikuisuuteen 16.8.1977. Graceland on ollut faneille avoinna vuodesta 1982 lähtien, ja siellä voi vierailla muun muassa Elviksen haudalla. Paikka on luonnollisesti Elvis-fanien suosituin pyhiinvaelluskohde maailmassa.

Kyseisten kaupunkien hotellivalikoimaa voit katsella Hotellihaullamme ja lennot etsiä Lentovertailusta

Lue myös:
Kuuluisat hautapaikat


Artikkelin tarjosi Hotels.com