©

Aika ajoin tarkoituksemme on esitellä laadukkaita sekä mielenkiintoisia Suomalaisten tekemiä matkailuohjelmia tai sivustoja. Esittelemme niin pienen kuin suurenkin budjetin tuotantoja, joissa on ideaa ja mielikuvitusta.

Tällä kertaa esittelyyn löytyi RideAboutNow!, jossa aloitteleva moottoripyöräilijä ajoi napapiiriltä Venetsiaan kuvaten samalla matkaansa sivustolleen. Teemu Hostikka kuljetti mukanaan pientä kuvauskalustoa ja tuotti kaiken materiaalin sivustolleen itse, suoraan reissunpäältä. Matkan varrelta virtasi mediaa niin kuvina, kuin blogiteksteinäkin, puhumattakaan lyhkäisistä video-episodeista ja reaaliaikaisesta GPS-seurannasta.
Ilmaiset Tuotteet jotka ei kannatta jättää ottamatta

Reissu on jo ohitse, mutta mediantäytteinen sivusto on edelleen voimissaan ja euroopan reissaamisesta kiinnostuneiden kannattaa se tsekata videoineen ja kirjoituksineen. Hyvin ideoitu ja mielikuvituksellisesti toteutettu projekti, jollaisia toivoisi näkevän enemmänkin tulevaisuudessa. Nykytekniikka ei enää vaadi ylisuuria budjetteja eikä tikkoja kuvausryhmiä, josta RideAboutNow! on erinomainen esimerkki.