©

Hiljenny ja vietä loma idyllisessä luostarissa -Varaa huone

Luostarit ovat aina olleet paikka minne elämän kolhimat tai liian stressaantuneet hakeutuvat hakemaan hieman rauhaa ja aikaa ajatella, ilman ulkomaailman asettamia paineita. Hotels.com esittelee tyylikkäät luostarit joista on muokattu hienoja luksushotelleja. Jos kaipaat irtiottoa arjen kiireistä ja elämän pyörityksestä, rauhallinen loma luostarihotellissa voi olla juuri oikea ratkaisu. Alla muutamia tyylikkäimpiä luostarihotelleja maailmassa, joissa voit todella viettää stressivapaan loman munkkien tyyliin

1. Augustine, Praha, Tsekki (neljä tähteä)


Tarjoushinnat tästä

Prahan keskustassa sijaitseva 1300-luvulla rakennettu
augustinolaisluostari St.Thomas kunnostettiin kauniiksi ja tunnelmalliseksi hotelliksi viime vuonna. Hotelli Augustinesta onkin nopeasti tullut yksi arvostetuimpia hotelleja Prahassa, ja se on kerännyt monia palkintoja. Hotellin kylpylä tarjoaa lukuisia erilaisia hierontoja ja hoitoja, joissa hyödynnetään munkkien ikivanhoja oppeja. Erikoisuutena mainittakoon Suomalainen sauna. Hotelli sijaitsee lähellä monia nähtävyyksiä kuten Prahan linnaa.


2. Barceló Monasterio de Boltaña, Huesca, Espanja (viisi tähteä)

Tarjoushinnat tästä

Huescassa sijaitseva Espanjalaisen tyylikäs 1800-luvulla rakennettu luksushotelli ja kylpylä Barceló Monasterio de Boltaña, tunnettiin ennen Carmenin luostarina eli Monasterio del Carmenina. Luostarihotelli sijaitsee Pyreneiden ja Ara-joen lähellä Pohjois-Espanjassa. Hotellissa vierailijat saavat rahalleen vastinetta historiallisen arkkitehtuurin ja modernin sisustuksen muodossa. Jos haluat ottaa loman hiljentymisen merkeissä, kannattaa suunnata juuri tänne. Hotellissa on myös 1700-luvulla rakennettu, 200-paikkainen kirkko jossa hartaimmat voivat hiljentyä vieläkin enemmän


3. Pousada de Amares Santa Maria do Bouro, Portugali (viisi tähteä)


Tarjoushinnat tästä

Upea ja jyhkeä 1200-luvulla rakennettu hotelli sijaitsee
Pohjois-Portugalissa Bragan kaupungin liepeillä. Alun perin hotelli oli yksi Portugalin vaikuttavimmista sisterssiläisluostareista. Hotellista löytyy kaikki nykyajan mukavuudet, mutta se onnistuu silti säilyttämään luostarimaisen tunnelman. Hotellin läheisyydessä on mahdollista viihtyä esimerkiksi kanoottiretkillä, kalastamalla tai ratsastamalla. Kannattaa vierailla myös Bom Jesus do Monten kirkossa Bragan kaupungissa.


4. Hotel Monasterio Cuzco, Peru (neljä ja puoli tähteä)


Tarjoushinnat tästä


Historiaa henkivä Cuzcon kaupunki sijaitsee Perun Andeilla - yli 3000
metriä merenpinnan yläpuolella. Vuonna 1595 rakennettua luostaria pidetään yhtenä Perun merkittävimmistä renessanssiajan monumenteista. Luostari entisöitiin vuonna 1965 luksushotelli Monasterioksi ja se on siitä asti ollut erittäin suosittu yöpymiskohde. Hotelli on säilyttänyt vuosisatoja vanhan luostarimaisen tunnelman ja erityisesti hotellin sisäpiha on kaunis. Pihalla on mm. yli 300 vuotta vanha setripuu sekä suihkulähteitä ja kukkaistutuksia, joiden lomassa kävellessä mieli rentoutuu ja arkihuolet kaikkoavat.

Luosterihotellit ja lue myös:
Maailman upeimmat hotellit

NEROKKAAT BINGOHUONEET
Yövy Hohto-elokuvan hotellissa