©

Lappi on taianomainen paikka, jota ei välttämättä Suomalaisena aina huomaa. Lasi-iglut ja jäälinnat herättävät uskomattoman paljon huomiota ulkomailla. Joulupukista puhumattakaan...

LENNOT IVALOON vain 35 kilometriä kohteesta 
ILMAISTUOTTEET netti-iglu täynnä ilmaisuuksia

Myös muita lasi igluja LAPISSA on tarjolla joten varaa mieleisesi

Miltä kuulostaisi pimeä talvi, tähtikirkas taivas, revontulet ja yö lasisessa iglussa, jonka katon lävitse voi ihailla lapin taivaan majesteettisia näytöksiä. Siihen kun lisätään vielä lapin taianomainen luonto, ulkona paukkuvat pakkaset ja maailman suurin savusauna, niin mielenkiinto lienee herätetty.

Saariselällä sijaitseva hotelli ja iglukylä, Hotel & Igloo Village Kakslauttanen, tarjoaa vierailijoilleen lapin eksotiikkaa koko rahalla. Majoitus tapahtuu talvisin tavallisissa igluissa, tai futuristisissa lasi igluissa, jotka on rakennettu lämpölasista vieraiden mukavuuden takaamiseksi. Majan katosta voi, vaikkapa sängyllä maaten, ihailla usein esiintyviä revontulia tai yläpuolelle levittyvää tähtitaivasta, jollaisesta kaupungin alueilla voi vain uneksia. Igluista löytyy mm. oma WC ja luksus-sänky, joissa romanttista lomaa viettävät voivat nauttia lämmöstä ja toistensa seurasta. Iglukylä on avoinna joulukuusta huhtikuun loppuun. Lapin taikaa hakeville Kakslauttanen todistaa mitä on luova ajattelu ja loihtii vierailleen niin ainutlaatuisen kokemuksen, että sitä ei ihan heti unohda. 

Alueen Ravintolat ja Aktiviteetit

Alueelta löytyy mm. Maailman suurin savusauna jolla on oma ravintola (Savusauna) sekä sauma avantouintiin. Kakslauttasesta löytyy yhteensä 4 ravintolaa joissa tarjotaan eksoottisia lapinherkkuja kuten poroa, hiiligrillattua lohta sekä paljon muita alueen erikoisuuksia ja ruokalajeja. Yksi näistä ravintoloista on rakennettu täysin lumesta ja mielenkiintoinen kokemus lienee myös perinteikäs kotaravintola

Kakslauttanen tarjoaa vierailleen talvisia AKTIVITEETTEJÄ laidasta laitaan. 
Alla lueteltuina osa niistä:

  • Hiihtoa upeissa maisemissa, lumilautailu ja lasketteleminen Saariselällä
  • Koiravaljakkoajelut, poroajelut ja moottorikelkkasafarit
  • Pilkkiminen ja vierailut Sampo-jäänsärkijällä (maailman ainut turistikäytössä oleva)
  • Tutustumista Saamelaisiin ja Saamelaiskulttuuriin (poroa maistellaan tottakai ja muutakin hyvää tarjolla)
  • Poroerottelun seurantaa (vain kerran vuodessa)
  • Poro-olympialaiset
  • Ruokaa kodassa Saamelaisten kanssa
  • Revontulet, tähtitaivas ja kulkeminen lapin luonnossa
***Kakslauttanen on auki myös kesäisin jolloin majoitus tapahtuu puumökeissä ja aktiviteetit eriävät luonnollisesti talvisista. Kakslauttanen järjestää myös häitä. Jos löytyy konstit velkakierteestä irti ilman lisämaksuja, parantaa se GRATIS BINGOSPILL matkakassaa mukavasti hetkessä.