©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Vauvalehtiä ja Perhelehtiä | Lehtiin saa arvokkaat Tilaajalahjat kaupanpäälle

Tilaajalahjoja on tilaajille laidasta laitaan mutta joskus lahjojen arvo yltää jopa 60-70e, joka on moninkertaisesti arvokkaampi kuin itse lehden tilaaminen. Näitä on yllättävän paljon ja kun itse lehden tilaus maksaa vain vaatimattoman 8-10€, puhutaan jo kannattavasta tilauksesta.

Lehtien arvokkaimmat Tilaajalahjat  
Lehtien parhaat tarjoukset ja kaupanpäälle tulevat tilaajalahjat. Mukana myös erilaiset kerhot nuorimmille, joihin liittyminen maksaa 1€:n ja mukaan tulee erittäin runsas aloituspaketti.

"Tilaajalahjat, jotka ennen olivat huttua, ovat nykyään täyttä rautaa" 

Tilaa Ilmaiskivaa vauvoille

Ilmaisia lehtiä ja luettavaa saa helposti vähän jokapaikasta. Maksuttomista vauvakerhoista ja muista nuorten klubeista saa kaupanpäälle helposti näytelehtiä, puuhakirjoja, ilmaistavaraa ja vaikkapa satukirjoja sekä muuta ilmaiskivaa. Mukana niin Disney, kuin monet muutkin ikuiset kestosuosikit. Myös digilehdet.

Perheen nuorimmille löytyy paljon ilmaista puuhaa erilaisten tuotepakettien ja ilmaistavaroiden muodossa. Kuten esimerkiksi vauvakerhoon liittyjille, lähetetään ilmaistavaraa, täynnä leluja ja puuhaa vauvoille, sekä kirjoja. 

Myös vastasynnyttäneet ja odottavat äidit saavat kaikenlaista hyödyllistä elämän mielenkiintoisimmalle taipaleelle.


"Ilmaisen viihteen ykköspaikka"