©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Vauvalehtiä ja Perhelehtiä | Lehtien Tilaajalahjoina saa kaikkea kivaa lapsille!

Tilaajalahjoja on tilaajille laidasta laitaan mutta joskus lahjojen arvo yltää jopa 60-70e, joka on moninkertaisesti arvokkaampi kuin itse lehden tilaaminen. Näitä on yllättävän paljon ja kun itse lehden tilaus maksaa vain vaatimattoman 8-10€, puhutaan jo kannattavasta tilauksesta.

Arvokkaimmat Tilaajalahjat  
Lehtien parhaat tarjoukset ja kaupanpäälle tulevat tilaajalahjat. Mukana myös erilaiset kerhot nuorimmille, joihin liittyminen maksaa 1€:n ja mukaan tulee erittäin runsas aloituspaketti.

"Tilaajalahjat, jotka ennen olivat huttua, ovat nykyään täyttä rautaa" 

Tilaa ilmaiset Vauvatavarat tästä

Ilmaisia lehtiä ja luettavaa saa helposti vähän jokapaikasta. Maksuttomista vauvakerhoista ja muista nuorten klubeista saa kaupanpäälle helposti näytelehtiä, puuhakirjoja, ilmaistavaraa ja vaikkapa satukirjoja sekä muuta ilmaiskivaa. Mukana niin Disney, kuin monet muutkin ikuiset kestosuosikit. Myös digilehdet.

Vauvoille ja lapsille löytyy paljon ilmaista puuhaa erilaisten tuotepakettien ja ilmaistavaroiden muodossa. Kuten esimerkiksi vauvakerhoon liittyjille, lähetetään ilmaiseksi tervetuliaislahja, täynnä leluja ja puuhaa vauvoille, sekä kirjoja. 

Myös vastasynnyttäneet ja odottavat äidit saavat kaikenlaista hyödyllistä elämän mielenkiintoisimmalle taipaleelle.


"Ilmaisen viihteen ykköspaikka"