©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Kuuluisien suurmiesten ja naisten hautapaikat houkuttelevat vuosittain vierailulle miljoonia matkaajia ympäri maailman. Alla muutama Hotels.comin listaamista hautapaikoista, joista löydät merkkihenkilöiden viimeisiä leposijoja niin euroopasta kuin kauempaakin. Lisäsimme myös joitain, mielestämme mainitsemisen arvoisia kohteita mukaan. Monet hautausmaat olisivat vierailun arvoisia, vaikka ilman kuuluisia hautojakin.


Ilmainen partahöylä halukkaille reissaajille -LUNASTA OMASI


Pére Lachaise -Pariisi, Ranska

Hotellit ja hinnat - Lennot


Napoleonin vuonna 1804 perustamalla hautausmaalla lepää mm. Molière,
Frédéric Chopin, Jean de la Fontaine, Edith Piaf, Maria Callas, Oscar Wilde ja Jim Morrison. Hautausmaa sijaitsee Kaakkois-Pariisissa suurella puistoalueella ja on yksi Pariisin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Jos yksi hautapaikkavierailu pitäisi valita, niin Pére Lachaise olisi varmaankin juuri se.


Highgate Cemetery -Lontoo, Iso-Britannia

Hotellit Lontoossa - Lennot

Idyllisellä hautausmaalla pitää viimeistä leposijaansa mm. kommunismin isäksi tituleerattu, Karl Marx. Nimensä mukaisesti hautausmaa sijaitsee Highgaten kaupungiosassa ja se perustettiin parlamentin päätöksellä 1800-luvun alussa.Zentralfriedhoffin hautausmaa -Wien, Itävalta

Wienin hotellitarjonta - Lennot

Kuuluisien säveltäjien hautausmaa Wienissä. Klassisen musiikin ystävät saapuvat kunnioittamaan mm. Ludwig van Be
ethovenin, Johannes Brahmsin, Josef Straussin ja Franz Schubertin, muistoa.Arlington National Cemetery- Washington DC, Yhdysvallat

Washingtonin hotellitarjonta - Lennot

Hautausmaan kuuluisimpia kohteita ovat tuntemattomien sotilaiden
muistomerkki, joka on pystytetty sodissa kaatuneiden yhdysvaltalaisten muistoksi, sekä presidentti John F. Kennedyn ja hänen puolisonsa Jacqueline Kennedy Onassiksen hauta, jossa palaa ikuinen tuli. Suomalaiset Mannerheim-ristin ritarit Olavi Alakulppi ja Lauri Törni ovat myös haudattu Arlingtonin sotilashautausmaalle. Washingtonin muut nähtävyydet sijaitsevat aivan kivenheiton päässä hautausmaalta, joten ne voi nähdä kaikki samalla reissulla ilmaiseksi.


La Recoleta -Buenos Aires, Argentiina

Buenos Airesin hotellitarjoukset - Lennot

Hautausmaa itsessään on tunnelmaltaa huikea kokemus. Suuret enkelipatsaat, pienet lapsiveistokset ja koristellut haudat kertovat surullisia tarinoita erilaisista ihmiskohtaloista ja vieri vieressä seisovat haudat muodostovat sokkeloisen kujaverkoston. Hautausmaan vierailluin kohde on kuitenkin kansansuosikki Eva Peronin hauta. Evita nimellä tunnetusta poliittisesta hahmosta tehtiin myös kiistelty elokuva Evita, jossa Madonna näytteli pääosaa.


Hollywood Forever Cemetery -Hollywood, California

Los Angelesin hotellit - Lennot

Hautapaikka johon moni Hollywoodin perustajista ja entisaikojen tähdistä on haudattu. Hautausmaa on erittäin suosittu vierailukohde ja siellä järjestetäänkin asiaankuuluvasti elokuvanäytöksiä sekä näytelmiä. Hollywoodissa kun ollaan, niin opastettuja kierroksiakin järjestetään. Hollywoodin kulta-ajasta kiinnostuneille lähes pyhiinvaelluskohde.


Kuvakrediitit:

Kuva1: Nattfodd, lisenssi - Kuva 2: Burn_the-asylum, lisenssi - Kuva 3:
Daderot, lisenssi Kuva 4: Kelly, lisenssi - Kuva 5: Carlos Adampol Galindo, lisenssi - Kuva 6: ericnp, lisenssi

AINA halvimmat hotellitarjoukset -mistä vain