©

 
 
Vaikka Intian nähtävyyksistä tulee nopeasti mieleen Taj Mahal, Ganges, temppelit tai vaikkapa Bengalin tiikeri
 
KAIKKI INTIAN HOTELLIT TARJOUKSINEEN
 Ja odottelu ei ole nykypäivän juttu, ei Intiassakaan

Tässä osiossa esitellään muutama mielenkiintoinen ja vähemmän tunnettu matkakohde ja nähtävyys Intiassa. Maa on iso ja kätkee vieläkin sisälleen kohteita joista suurin osa matkustajista ei välttämättä ole tietoinen. Alla muutamia kohteita jotka ovat vielä vähemmän matkaajien tiedossa, mutta yhtäkaikki vierailun arvoisia


Lakshadweep
-Reilun 300 kilometrin päässä Intian lounaiskärjestä sijaitseva riuttojen, atollien ja saarten kokonaisuus. Tämä länsimaisten parissa vähän tunnettu saarikokonaisuus on kalastajien ja sukeltajien paratiisi ja muista turisteista ei ole ainakaan vielä pelkoa. LUE MYÖS: Paratiisirannat




The Brahmaputra river
-"Son of God" Bhutanista alkunsa saava joki on Intian muista joista poiketen miespuolinen. Siinä virtaa jopa enemmän vettä kuin Gangesissa ja on leveydeltään välillä niin leveä ettei vastarannalle näe. Siinä missä Gangesissa virtaa ruumiita, tuhkaa ja roskia, Brahmaputra kantaa mukanaan tuoretta teetä pohjoisen viljelmiltä.



Kanha Meadows
-Aivan yhtä hyvä, mutta rauhallisempi vierailijoiden määrässä kuin Ranthamboren kansallispuisto tai Bandhavgarhin reservi. Jos yllämainituissa ei onnistu tiikeriä näkemään, kannattaa suunnata juuri Kanha Meadowsille, sillä voi olla, että kissaeläimen bongaa juuri täällä.



Golden Temple -Armitsarissa, Punjabissa sijaitseva temppeli on todellakin kultainen temppeli, sillä vuonna 1830 se päällystettiin kokonaisuudessaan kullalla. Sikhien pyhättö toivottaa vieraikseen kaikki, ihonväriin, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta. Tätä ei kannata missata.


MYSTISEN HYÖDYLLISTÄ:

Lennot intiaan: Klikkaa tästä ja löydät halvimmat lennot
Intian junat ja hinnat: Indian Railways - Luxury Trains of India
Turisti info: Incredible India

Kuvan oikeudet: Vinish K Saini - Lisenssi