©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Niilin kulttuuriaarteita ja historiaa risteilyn ohella

Niilin risteily on ehdottomasti yksi kuuluisimpia ja tunnetuimpia risteilymatkoja maailmassa. Seikkailukirjat ja elokuvat ovat ammentaneet "elämän virrasta" ainekset lukuisiin eksoottisiin seikkailuihin jo ammoisista ajoista lähtien.

Hienompia puitteita jokiristeilylle on vaikea kuvitella kuin Egyptin ikiaikainen kulttuuri, sen monet erilaiset ihmiset ja uskonnot, jokivarren eläimet kuten krokotiilit sekä Saharan paahtava aurinko ja viileät y
öt.

Matkalla voit vierailla pienissä kylissä joen varrella, siemailla juomaa sekä syödä maistuvan aterian laivan kannella, auringon laskiessa ja jättiläismäisten pyramidien maalatessa horisonttia tai vaikkapa osallistua kanssamatkustajien kanssa järjestettyihin ohjelmanumeroihin. Matkalla voit myös tutustua pyhiin temppeleihin ja pyhättöihin, jotka ovat seisseet pyhillä paikoillaan muinaisten faaraoiden ajoista lähtien tuhansia vuosia.

Jokatapauksessa on varmaa että risteily tekee lähtemättömän vaikutuksen eksotiikan-nälkäiseen matkustajaan ja jokainen seikkailukirjoja lukenut tietää, että on vain ajan kysymys milloin kyseinen reissu tulee tehtyä.


MATKAT SUOMESTA
Etsi hotellitarjoukset

Äkkilähtöjä Egyptin matkoista on usein tarjolla ja risteilyn voi myös varata paikanpäältä. Etsi äkkilähdöt tästä

Videoita Niilin risteilyiltä

Parhaat hotellitarjoukset mistä vain, milloin vain!

Booking.com