©

Niilin kulttuuriaarteita ja historiaa jokiristeilyn ohella

Niilin risteily on ehdottomasti yksi kuuluisimpia ja tunnetuimpia risteilymatkoja maailmassa. Seikkailukirjat ja elokuvat ovat ammentaneet "elämän virrasta" ainekset lukuisiin eksoottisiin seikkailuihin jo ammoisista ajoista lähtien.

Äkkilähtöjä Egyptin matkoista on usein tarjolla ja risteilyn voi myös varata paikanpäältä.

Hienompia puitteita jokiristeilylle on vaikea kuvitella kuin Egyptin ikiaikainen kulttuuri, sen monet erilaiset ihmiset ja uskonnot, jokivarren eläimet kuten krokotiilit sekä Saharan paahtava aurinko ja viileät yöt.

Matkalla voit vierailla pienissä kylissä joen varrella, siemailla juomaa sekä syödä maistuvaa ruokaa laivan kannella, auringon laskiessa ja jättiläismäisten pyramidien maalatessa horisonttia tai vaikkapa osallistua kanssamatkustajien kanssa järjestettyihin ohjelmanumeroihin. Matkalla voit myös tutustua pyhiin temppeleihin ja pyhättöihin, jotka ovat seisseet pyhillä paikoillaan muinaisten faaraoiden ajoista lähtien tuhansia vuosia.

Joka tapauksessa on varmaa että risteily tekee lähtemättömän vaikutuksen eksotiikan-nälkäiseen matkustajaan ja jokainen seikkailukirjoja lukenut tietää, että on vain ajan kysymys milloin kyseinen reissu tulee tehtyä


VIDEOITA RISTEILYILTÄ!
gratis spilleautomater

MATKAT SUOMESTA

Jostain se on aloitettava jos matkalle Niilin risteilylle haluaa. LISÄTULOJA voi junailla myös netistä, eikä se varsinaisesti edes ole vaikeaa ja tietynlainen kulttuuriaarre