©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Monesti kuulee ihmeteltävän voiko karhunlihaa muka oikeasti syödä ja missä?
Kyllä voi, ainakin Rukalla, Kuusamossa.

Rukan matkailija pääsee kokeilemaan muiden suosittelujen aktiviteettien ja ravintolatarjonnan lisäksi myös palan aitoa Lappia lautasella. N. 200 metrin päässä Rukan kävelykylästä sijaitsevan Riipisen Riistaravintolan menusta löytyy juuri sitä mitä luvataankin eli eksoottisia Lapin riistaruokia ja myös sitä kuuluisaa karhua.

Ravintola ja ruoka

Tunnelmallinen ja tupamainen ravintola on lapin tunnelmaa parhaimmillaan. Paikkoja löytyy 165 ruokailijalle kerrallaan ja takka luo taianomaista ja kodikasta tunnelmaa ruokailijoille.

Menu itsessään sisältää eksoottisen herkun eli karhun lisäksi jänistä, poroa, villisikaa, muikkuja, rautua, riekkoa, metsoa ja tietysti sieniä sekä marjoja kuuluu ruokalistan herkkuihin. Jotkut ruokalajit löytyvät listoilta vain kausittain kun kyseessä on riistaruoat.

Menun hintoineen voit katsoa tästä

Viikonloppuisin ja sesonkiaikaan pöytä kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen sillä usein suosittu ravintola on tupaten täynnä. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka jos matkailet Rukalla, tai Kuusamon alueella. Mukavaa vaihtelua tavalliselle ravintolaruoalle niille jotka hakevat hieman tavallisesta poikkeavia ja eritoten aitoja paikallisia kokemuksia matkoillaan.

Hotellivaraukset ja majoitustarjoukset Rukalla
Hotellitarjoukset Rukalla

Lue myös:
Revontulien katselua Ylläksellä