©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Vastaa Nettikyselyihin ja Tuotekyselyihin joista saa palkintoja

Tämä on hyvin yksinkertaista. Sinulle lähetetään aina silloin tällöin pienimuotoisia kotimaisia kyselyitä erilaisista tuotteista tai palveluista. Anna mielipiteesi ja saat siitä pisteitä jotka voi muuttaa vaikka lahjakorteiksi
Mitä kokeneempi ja mielenkiintoisempi kaveri olet, sitä enemmän sinulta halutaan mielipiteitä. Näistä ei lähetetä kenellekään joutavia mainoksia tai mitään muutakaan omituista. Juuri siksi kannattaakin vain käyttää Suomenkielisiä palveluita ja ne on tottakai ilmaisia.

Netti on niin täynnä kaikkea ilmaista, että kun pääset listan loppuun, voit aloittaa alusta ja haalia jälleen uusimpia tulokkaita. Esittelyssä myös pelipaikat mistä löydät kaikki ilmaiseksi pelattavat paikat. Näitä ei vain kannata jättää käyttämättä, jos aikaa surffailuun on. 

Uudet tuotemerkit lanseeraavat omia tuotteitaan juuri ilmaisten merkeissä. Tämä on erittäin tehokkaasti toimiva tapa tuoda tuotemerkkiä tunnetuksi markkinoilla ja vaativien kuluttajien piireissä.

Ilmaisia jahtaaville, tämä sivu on aina positiivinen uutinen ja palkintoja voikin hommata melkoisia määriä helposti suoraan netistä. Säästät melkoisesti joka kuukausi.