©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Vastaa Nettikyselyihin ja Tuotekyselyihin joista saa palkintoja


"Kerro kokemuksesi sekä mielipiteesi ja hyödynnä vapaa-aikasi"

Tämä on hyvin yksinkertaista. Sinulle lähetetään aina silloin tällöin pienimuotoisia kotimaisia kyselyitä erilaisista tuotteista tai palveluista. Anna mielipiteesi ja saat mielipiteestäsi pisteitä. Nämä pisteet voit halutessasi muuttaa palveluiksi tai vaikka lahjakorteiksi (McDonalds, Finnkino jne..) Mitä kokeneempi ja mielenkiintoisempi kaveri olet, sitä enemmän sinulta halutaan mielipiteitä. Näistä ei lähetetä kenellekään joutavia mainoksia tai mitään muutakaan omituista. Juuri siksi kannattaakin vain käyttää Suomenkielisiä palveluita ja ne on tottakai ilmaisia.
Netti on niin täynnä kaikkea ilmaista, että kun pääset listan loppuun, voit aloittaa alusta ja kerätä jälleen uusimpia tulokkaita. Esittelyssä myös pelipaikat mistä löydät kaikki ilmaiseksi pelattavat rahapelit. Näitä ei vain kannata jättää käyttämättä, jos aikaa surffailuun on.
  • Sivutuloja Kotona (Lue tämä, sillä se voi muuttaa nopeasti kaiken, eikä yrittäminen maksa mitään)
Uudet tuotemerkit lanseeraavat omia tuotteitaan juuri ilmaisten merkeissä. Tämä on erittäin tehokkaasti toimiva tapa tuoda tuotemerkkiä tunnetuksi markkinoilla ja vaativien kuluttajien piireissä.

Ilmaisia jahtaaville, tämä sivu on aina positiivinen uutinen ja palkintoja voikin hommata melkoisia määriä helposti suoraan netistä. Koeta voittaa, pelaa rahapelejä ilmaiseksi ja täytä nettikyselyt tästä. Säästät melkoisesti joka kuukausi.