©


SISÄLTYY MATKAN HINTAAN, JOTEN JÄTÄ LOMPAKKO KOTIIN

Usein matkailija hakee reissuiltaan täydellistä rentoutumista ja irtiottoa arjesta sekä työpaineista. Lomalta haetaan yhä enemmän vapautta ja huoletonta oleskelua tarkkaan valitussa lomakohteessa. Rahojen ja muiden paperiasioiden vatvominen ei lyhyen loman aikana houkuta ja mieli tekisi vain nauttia olosta ilman huolen häivää.

Matkatoimistot ja palveluidentarjoajat vastaavat kysyntään All inclusive -matkapaketeilla joissa kaikki ruoat juomineen hotellissa, lennot ja majoitukset on hoidettu matkailijan toivomalla tavalla valmiiksi. Myös aktiviteetit voit varata matkapakettiin etukäteen. Näin matkailijan ainoaksi tehtäväksi jää päättää, ottaako aurinkoa selällään, mahallaan vai kyljellään.

Suurimman osan matkasta maksat jo kotisuomessa, joten rahan kanssa säätäminen jää itse reissussa minimiin. Täydellinen irtiotto arkiaskareista ja työelämän paineista sekä rutiineista.
Matkoja ja kohteita on tarjolla seuraavasti:

Kalevatravel: (Osiosta All inclusive -matkapaketit)
 Antiqua, Barbados, Cayo Largo, Dominikaaninen tasavalta, Fidzi, Langkawi, Mauritius, St. Lucia, St. Martin / St. Maarten, Varadero, KONKURRANSER

Lue tarkemmin kohteista tai varaa matka tästä
PARAS HOTELLIHAKU 
________________________________________________________________


Finnmatkat:
(Osiosta Blue Inclusive)

Egypti, Kreikka, Espanja, Portugali, Meksiko, Tunisia ja Turkki

Kohteet tai Varaa loma tästä