©

SEYCHELLIT
-Syvänmerenkalastusta huippukohteessa keskellä paratiisia!

Intian valtameressä sijaitsevat kauniit paratiisisaaret tuovan varmasti ensimmäisenä mieleen rannat ja uimisen, mutta saaret kätkevät sisäänsä paljon muutakin.

QUATRO - GREATWIN - ICE   Erilaista syvänmerenkalastusta
 
PARHAAT MAJOITUKSET

Vuosi toisensa jälkeen kovanluokan kalastajat ja vasta-alkajat palaavat Seychelleille sen suuren ennätyskalan toivossa, mihin näillä vesillä onkin lähes poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet.

Kalalajit ja kalastus

Kalalajeja: striped bonito, bonefish, giant guitarfish, bigeye trevally, bluefin trevally, giant trevally, moustache grouper, humphead maori wrasse
sailfish, dorado, tonnikala, rainbow runner, marliini ja barracuda


Saaristo tarjoaa uskomattoman kauniit puitteet rauhallisille kalastusretkille jotka tehdään yleensä pienissä ryhmissä. Perhokalastusta harrastetaan rannalta ja suurempien kalojen jahtausta veneistä ryhmässä (syvänmerenkalastus). Molemmissa on etunsa, joten niitä kannattaa ilman muuta kokea kumpaakin. Kauniimpaa paikkaa lomailuun ja kalastukseen on vaikea kuvitella.

Kalastajien lisäksi
paikkaan ovat mieltyneet mm. häämatkalaiset, sukeltajat ja luonnon tarkkailijat. Seychellit ovat luonnonsuojelukohde, joten sen luonto on säilynyt lähes koskemattomana.
Kalastusmatka jolle perhekin lähtee mielellään mukaan.

Katso kalastusvideoita Seychelleiltä

Turisteja päästetään saarille vain tietty määrä vuodessa, joten matkat kannattaa varata ajoissa.Photo credits:
1 ja lisenssi