©

Miekkavalaita näytillä ainoana Euroopassa ja tuhansia Papukaijoja

Teide tulivuoren hallitsema saari Teneriffa on on kuin luotu vastakohdaksi itselleen. Toisaalla ankaran karu ja toisaalla uskomattoman vehreä ja monipuolinen paratiisi.
  

Loro Parquen kotisivut

Teide tulivuoren hallitsema saari Teneriffa on on kuin luotu vastakohdaksi itselleen. Toisaalla ankaran karu ja toisaalla uskomattoman vehreä ja monipuolinen paratiisi. Teneriffalla voit helposti kulkea tuliperäisillä alueilla tai puutarhamaisissa maisemissa vehreimmillä alueilla. Teiden kraateri alue on yksi maailman suurimmista joten nähtävää riittää. Lisäksi Teneriffa tarjoaa hienot puitteet mm. golfaamiseen, kalastamiseen, rantaurheiluun, yöelämään sekä rantabulevardeilla kiertelyyn.

Loro Parque "Papukaijapuisto"

Yksi saaren suurimmista vetonauloista on kuitenkin Loro Parque "Papukaijapuisto" jossa elää yli 1300 papukaijaa, osa vapaana osa häkeissä. Puerto de la Cruzissa sijaitseva Loro Parque ei kuitenkaan ole pelkkä lintupuisto vaan paljon muutakin eläinkuntaa on edustettuna. Puiston asukeihin kuuluvat esimerkiksi tiikerit, muut kissaeläimet, pingviinit, krokotiilit, delfiinit ja vaikkapa gorillat sekä jättiakvaariot kaloineen.  

Lapsille ja nuorille varmasti unohtumaton kokemus.

Kasveista kiinnostuneille puistosta löytyy mm. Orkidea -tarha.

Ainoana paikkana Euroopassa Loro Parquessa voit nähdä miekkavalaita!

Palvelut Loro Parquessa on suunniteltu hyvin sillä kahvioita, ravintoloita, picnic-alueita ja taukotiloja on riittämiin. Kuvata saa mutta ilman salamaa. Lapsille on oma päivähoitoalue mutta erillistä valvojaa ei paikalla ole.

***Loro Parquen toiminta tähtää turvapaikan antamiseen eläimille joita edelliset omistajat tai lajitoverit ovat kohdelleet huonosti mm. hakkaamalla ja syrjimällä. Lisäksi puistoon tuodaan usein myös uhanalaisia lajeja joiden toivotaan säilyvät ja lisääntyvän.

Kaupungeista järjestetään jatkuvasti bussikyytejä puistolle ja jos olet matkatoimiston reissulla, saat matkan järjestettyä heidän kauttaan helposti.

Varaa matka:
Area  
ILMAISET KASINOSIVUT - MIEKKAVALAAT

KATSO TÄSTÄ VIDEOITA LORO PARQUESTA