©

Selwo Aventura -Puiston Kotisivut
(Hinnasto - eläimet - aukioloajat - tietoa)

OTTO 

Varaa Hotelli: Fuengirola 

Booking.com


Oikean safarin käyminen Afrikassa jää useimmilta ihmisiltä tekemättä, sillä matkustaminen toiselle puolelle maapalloa on kallista ja kaikkine matkajärjestelyineen vaivalloista. Vaikka kokemus on lähes jokaisen ihmisen haaveissa, ei sen toteuttaminen esimerkiksi lapsiperheillä ole mikään aivan vaivaton juttu. 
 
Haaveita ei kannata täysin kuopata, sillä safarille haluavien toiveisiin vastaa Espanjan aurinkorannikolla Costa del Solilla, Esteponassa, sijaitseva Selwo Aventura -puisto, jossa vierailijat viettävät safari-tyyppisen päivän, tarkkailemalla vapaana kulkevia eläimiä luonnollisissa elinympäristöissään. Osa eläimistä elelee alueella keskenään, joskin joillain eläimistä on ymmärrettävästi omat alueensa. Ajelu tehdään lava-autoilla ja sen aikana nähdään eläimiä joka puolelta maapalloa, kuten tiikereitä, elefantteja, biisoneita, kirahveja, sarvikuonoja sekä leijonia ja monia muita eksoottisia eläimiä. Alueella asuu myös yli tuhat eri lintulajia. Matkalle kannattaa varata reilusti juomaa mukaan, sillä ilma voi olla paahtavan kuuma ja välietapeilla sijaitsevat kioskit ovat kalliita. Selostus safarilla tapahtuu vain Espanjaksi tällä hetkellä.

Halutessaan alueen voi kokea myös jalan kulkemalla polkuja ja siltoja omaan tahtiinsa. Puistosta löytyy ravintoloita sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten jousiammuntaa, eläinesityksiä ja vaikkapa ratsastus kamelilla.

Hinnasto:

  • Aikuiset: 24,50e 
  • Lapset (3-7) ja eläkeläiset:  17e
  • Alle kolmevuotiaat ilmaiseksi

Majoitus:

Alueella voi yöpyä lodge-tyylisissä majoissa jotka on rakennettu kuten Afrikkalainen heimokylä (Watu ja Masai-heimot) Majoitus on kuitenkin vain ulkoisesti vaatimaton, sillä sisältä löytyy perusmukavuudet kuten ilmastointi, televisio ja jääkaappi. Selwo Lodgen varaukset ja hinnat löydät tästä

Sijainti ja bussit:

Alue sijaitsee Esteponassa lähellä Marbellaa, lähdettäessä Costa del Sol Motorwayta (A7) länteen kohti Gibraltaria. Paikalle pääsee mm. bussilla joka lähtee Malagasta kohti Esteponaa ja pysähtyy matkalla kaikilla tärkeimmillä bussiasemilla (numero 307). Marbellasta Estebonaan pääsee myös bussilla numero 27. Malagasta puistoon tulee matkaa n. 80 km.

Safarin voi tilata myös hotelleista, jolloin kannattaa ehdottomasti mainita ilmaisesta bussista, joka kulkee Selwon Aventuran ja Malagan väliä päivittäin.

ILMAISET LAIHDUTUSKEINOT
PIKAPOKERIT
Koe paljon muutakin kuin Safari