©

Tunnetuimpia Eurooppalaisia Taidekaupunkeja

PARIISI

Mikäli haluaa tutustua Euroopan tunnetuimpiin taidekaupunkeihin, Pariisia ei kannata jättää väliin. Muodin, museoiden ja arkkitehtuurin kaupungissa on taidetta näkyvillä joka kadunkulmassa.

Klassikoihin kuuluvat Eiffel-torni, Louvre sekä Riemukaari. Sen lisäksi matkailijaa odottaa Pariisissa kaikkien aikakausien merkittävimpien taiteilijoiden töitä, erityisesti impressionisteilta kuten van Gogh, Monet, Delacroix ja Renoir, Musée d'Orsayssa ja Louvren Orangeriessa. Myös Pariisin metroasemat ovat taideteoksia jo itsessään. Lisää Pariisin nähtävyyksistä

LONTOO

Myös Lontoo on keskeinen taidematkailijan kohde. Kaupunki avautuu matkailijalle lukemattomiin ulottuvuuksiin, ja underground-taide kohtaa täällä vanhat mestarit. Itse asiassa taidekaupan suhteen Lontoo on jo ohittanut rapakon takaiset kilpailijansa, sillä Sotheby'sin taidehuutokaupan tuotot ovat korkeammat kuin Christie'sin New Yorkissa. Matkailijat voivat etsiä inspiraatiota myös kaupungin lukuisista puistoista, historiallisista rakennuksista, nähtävyyksistä ja shoppailumahdollisuuksista. Taidematkailijan kohokohtia ovat Lontoossa merkittävät museot kuten National Gallery, Tate sekä Tate Modern. Lontoo ei ole kaupunki sieltä halvimmasta päästä.

LONTOON HOTELLITARJOUKSET

ATEENA

Mikset vierailisi Euroopan vanhimmassa pääkaupungissa? Ateenassa, Kreikan sympaattisessa pääkaupungissa, vilisi ihmisiä jo 5000 vuotta sitten. Kaupungista löytyy suuri valikoima museoita, monumentteja sekä muistomerkkejä ja valtavat rakennelmat ja temppelit jättävät vierailijan hämmästyksen valtaan. Ateenan tunnusmerkki, Akropolis, lisättiin vuonna 1987 UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Likavittos-vuori tarjoaa upeat panoraamanäkymät koko kaupunkiin. Ateenasta löytyy majoitusta ja hotelleja jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle.

ATEENAN HOTELLITARJOUKSET

BERLIINI

Myös Berliinin matka kannattaa. Kaupunki on herännyt ruususenunestaan ja on Saksojen yhdistymisestä alkaen kehittynyt yhdeksi Euroopan tärkeimmistä taidekeskuksista. Monet kansainvälisesti merkittävät taiteilijat ja galleristit ovat muuttaneet tänne. Mitä Pariisista ja Lontoosta puuttuu, löytyy Berliinistä runsaasti – nimittäin edullisia asuntoja ja työtiloja. Asiantuntijat arvioivat gallerioiden määräksi yli neljää sataa. Monet niistä ovat asettuneet Mitten kaupunginosaan vanhalle navetta-alueelle Friedrichstraßelle, Auguststraßelle ja Rosenthaler Straßelle. Ympäri kaupunkia kehittyy eloisia kulttuuriyhteisöjä, usein entisiin teollisuusrakennuksiin. Berliinin keskeinen sijainti Euroopan sydämessä tekee siitä houkuttelevan lomakohteen, matkusti sitten autolla, junalla tai lentokoneella.

BERLIININ HOTELLITARJOUKSET

Taidematkalla Euroopassa on luottokortista hyötyä. Luottokorttivertailu auttaa sinua loytämään parhaan vaihtoehdon juuri omiin tarpeisiisi. Velkakierteestä eroon pääsee halutessa ilman ongelmia

Hyödyllistä matkustajalle: 
gratis Pokersider jossain Euroopasta
Yhden sortin Taidekaupunki se on tämäkin