©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Muotitietoisuus ja design vievät matkan aina tarunhohtoiseen Roomaan

LENNOT ROOMAAN 
HOTELLIT HINTOINEEN  

Ikuinen kaupunki eli Rooma henkii historiaa jokaisella askeleella. Tarun mukaan Rooman perustivat suden kasvattamat veljekset Romulus ja Remus ja siitä kasvoi yksi historian suurimmista ja tarunhohtoisimmista kaupungeista. Tämä näkyy kaupungin katukuvassa vielä tänäkin päivänä ja tästä Roomalaiset ovat syystäkin ylpeitä.
 

Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille Rooma on yksi euroopan tärkeimmistä kaupungeista ja italianmatkaajien ykköskohde. Colosseum, Pietarinkirkko, poliittisen vallan keskus Forum Romanum, espanjalaiset portaat ja kaikkien jumalien temppeli Pantheon, ovat nähtävyyksiä jotka soisi jokaisen näkevän ainakin kerran elämässään.  

Uskonnolliset matkaajat vaeltavat tutustumaan paavin johtamaan itsenäiseen vatikaaniin ja kulttuurin ystävät viettävät aikaansa lukuisissa konserteissa ja teatteriesityksissä ympäri kaupunkia.

Vaikka rooman hintataso esim. merkkivaatteiden kohdalla onkin kova, löytävät muotitietoiset vaatteiden ystävät tiensä kuuluisimpien muotisuunnittelijoiden putiikkeihin katujen varsille. 

Paras tapa rikastua on käytännöllisin tieto saatavilla. Lue ja tsekkaa miten rikastua netissä ja saat reippaasti lompakon täytettä muotishoppailuun, Rooman huippuputiikkeihin.

Myös uusimmat meikit on vahvasti edustettuna Rooma on kaupunki johon rakastuu helposti ja johon palaa vieläkin helpommin. 

ÖKYRIKKAAKSI SEURAPIIREIHIN 
Eipä ole hankala konsti, joten lue. Tämä on monien haaveissa ja jotain mikä mahdollistaa kovan luokan shoppailun, missä tahansa maailman design kaupungeissa. Eritoten Italiassa ja varsinkin Roomassa.