©

Kaunis Phuket - Kiistaton suosikkikohde lomailuun Thaimaassa

Thaimaan suurin saari Phuket, houkuttelee matkailijoita joka vuosi enemmän ja enemmän.
 
Se onkin yksisuosituimmista lomakohteista Thaimaassa
 

Turkoosin siniset vedet ja upeat hiekkarannat vetävät paikalle innokkaita sukeltelijoita ja auringonpalvojia sekä eri vesiurheilulajeista kiinnostuneita. Phuketista löydät lisäksi laadukkaita golf kenttiä, hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä ja jopa aitoa Thaimaalaista kulttuuria.

Lähisaarten (esim. Phi Phi saaret) kauneus houkuttelee tekemään päiväretkiä upeisiin maisemiin ja kalamiehet yrittävät syvänmeren kalastusta paikallisten vapamestareiden kanssa. Paikka sopii niin omatoimimatkailijoille kuin lapsiperheillekin erinomaisesti sillä palvelut ovat lähellä ja hintakaan ei päätä huimaa. Rantoja riittää varmasti jokaiseen makuun joten Phuket on suosionsa ansainnut. Vilkkain rantakohteista lienee Patong, mutta rauhallisempaan menoon löytyy esim. Kamala Beach.

Suoria lentoja Phuketiin löytyy yhä useamman matkatoimiston ja lentoyhtiön listoilta, joten hinna
tkin pysyvät kohtuullisena. Kilpailuasetelma ei ainakaan nosta hintoja. Ennen matkat Phuketiin tehtiin lentämällä Bangkokiin ja jatkettiin reissua siitä. Tarjousmatkat Phuketiin saa porukan nopeasti liikkeelle ja paikat varataan yleensä erittäin nopeasti, joten ole ajoissa.Vinn ekte Bingosider terve Norjasta

ÄLÄ JÄTÄ VÄLISTÄ:
ILMAISET MEIKIT
Netti on pullollaan matkailijalle hyödyllisiä ilmaisuuksia ja ne on kaikki tässä!