©


LENNOT + HOTELLI -PAKETIT
SUPERSAVER

ATEENAN HOTELLITARJONTA
(ei varausmaksuja)
Booking.com  
Ateena on Kreikan kulttuurin, politiikan ja talouden keskus. Läntisen sivilisaation kehto on n. 5 miljoonan ihmisen metropoli ja sekoitus nykyaikaa sekä jumaltarujen sävyttämää historiaa rinta rinnan. 

Monien mielestä nykyaika ja kiireinen elämänmeno tuhoaa sen viehätyksen mistä kaupunki on kautta aikojen tunnettu. Asia ei kuitenkaan ole niin mustavalkoinen. Vaikka kaupunki kasvaakin kiireisin sykäyksin, sen suurin nähtävyys, Akropolis-kukkula on edelleen juuri sitä minkä vuoksi Ateena tunnetaan yhtenä kulttuurin kehdoista.  

Vanhassa kaupungissa näkee edelleen millaista elämä oli kaupungissa joskus ja se on säilynyt ennallaan jo ammoisista ajoista lähtien. Arkeologisessa museossa vierailija saa ihasteltavakseen esineitä jo tuhansia vuosia ennen kristusta.

Ateena on kaupunki johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Nopea vierailu jättää hieman sekaisen kuvan Ateenasta, mutta jo muutaman päivän reissulla kaupunki luikertelee ihon alle ja näyttää sen puolensa mitä monet pikavierailijat eivät huomaa. Kaupunkia monesti haukutaan likaiseksi, kaaosmaiseksi ja ahdistavaksi, mutta pinnan alla kytee yhä se antiikin Kreikka mistä jumaltarut ja sankaritarinat ovat saaneet alkunsa. Puhumattakaan sen ihmisistä, Kreikkalaisen keittiön antimista (lista ravintoloista tästä) sekä kauniista rannoista joita löytyy heti kaupungin ulkopuolelta, parin kilometrin päästä. Paikkaa on hyvä tutkia vuokraamalla auto


Hanki Ateenan reissulle mukaan ILMAISTAVAROITA NETISTÄ
ja EREKTIOLÄÄKKEET jos on tarvetta

Ateenan nähtävyydet ja kulttuurikohteet:


Hyödyllisiä linkkejä:

Ateenaopas- Greecetravel.com
Getting around ja metro
Videoita Ateenasta


Kuva: Onkel Tuca - Lisenssi