©

Muotitietoisuus ja design vievät matkan aina tarunhohtoiseen Roomaan

Ikuinen kaupunki eli Rooma henkii historiaa jokaisella askeleella. Tarun mukaan Rooman perustivat suden kasvattamat veljekset Romulus ja Remus ja siitä kasvoi yksi historian suurimmista ja tarunhohtoisimmista kaupungeista. Tämä näkyy kaupungin katukuvassa vielä tänäkin päivänä ja tästä Roomalaiset ovat syystäkin ylpeitä
 

Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille Rooma on yksi euroopan tärkeimmistä kaupungeista ja italianmatkaajien ykköskohde. Colosseum, Pietarinkirkko, poliittisen vallan keskus Forum Romanum, espanjalaiset portaat ja kaikkien jumalien temppeli Pantheon, ovat nähtävyyksiä jotka soisi jokaisen näkevän ainakin kerran elämässään.  

Uskonnolliset matkaajat vaeltavat tutustumaan paavin johtamaan itsenäiseen vatikaaniin ja kulttuurin ystävät viettävät aikaansa lukuisissa konserteissa ja teatteriesityksissä ympäri kaupunkia.

Vaikka rooman hintataso esim. merkkivaatteiden kohdalla onkin kova, löytävät muotitietoiset vaatteiden ystävät tiensä kuuluisimpien muotisuunnittelijoiden putiikkeihin katujen varsille. 

Lue ja tsekkaa ilmaista Rahaa ja saat reippaasti lompakon täytettä muotishoppailuun, Rooman huippuputiikkeihin.

Myös meikit on vahvasti edustettuna Rooma on kaupunki johon rakastuu helposti ja johon palaa vieläkin Nye Bettingsider helpommin mutta ei suomesta.