©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä


Trainer4You:n kanssa yhteistyössä, Finnmatkat tuo markkinoille mielenkiintoisen vaihtoehdon paremmasta kunnosta haaveileville ihmisille. Ammattilaisten opastuksella suunnitellut matkapaketit lupaavat kuntoilun täytteisiä lomapäiviä hienoissa puitteissa ulkomailla. Jos itsenäinen urheilu ei ota tuulta purjeisiin ja muutenkin homma tuntuu tehottomalta raatamiselta päivästä toiseen, harkitse kuntoilulomia ammattilaisten tarjoaman valmennuksen johdolla. Tällähetkellä tarjolla on ainakin seuraavia mahdollisuuksia ulkomailla:

Portugali


Aktiiviloma auringossa. Lomalla keskitytään auringon lisäksi kunnon kohottamiseen ja kehon muokkaamiseen asiantuntevan kuntovalmennuksen johdolla. Jos et itse tunnu saavan itseäsi liikkeelle, tämä on mukava vaihtoehto aloittaa tehokas kuntoilu oikeaoppisesti.


Tutustu tarkemmin tästä (osio: aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)

_______________________________________________________________

Teneriffa

Videoita Teneriffalta

Tavoitteletko kevyempää ja linjakkaampaa kehoa? Haluaisitko olla elämäsi kunnossa lomamatkallasi

Teneriffalla järjestettävä uudistu -valmennus tarjoaa matkalle lähteville keinot painonpudotukseen sekä kehon kiinteytykseen liikunnan ja oikeaoppisen ruokailun avulla. Lopullinen tavoite on opastaa kuntoilija oikeaoppisten liikunta- ja ravitsemustottumusten pariin.

Lue lisää matkasta tästä (osio: aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)

_____________________________________________________________

Turkki -Golfloma kuntoillen

Videot Belekin Golf-kentistä

Golfin yhteyteen räätälöity kuntoiluloma Turkin Belekissä. Personal Trainerin kanssa saavutat harjoitusjaksolla vakuuttavia tuloksia ja tulet kehittämään pelisi lisäksi myös kuntoa sekä terveyttäsi.

Harjoittelujakso huipentuu harjoittelu- ja kisamatkaan.

Lue lisää tästä (aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)

__________________________________________________________________

Katso myös Wellness -lomat joissa mahdollisuudet kuntoiluun ja urheiluun ovat erinomaiset ja lomien pääpaino onkin liikkumisessa. Paranna ulkoista ja sisäistä hyvinvointiasi tarkoin valituissa lomakohteissa ja hotelleissa.

Aiheeseen liittyvät jutut:

Golfmatkat ja parhaat kentät

Extreme ja aktiviteetit


Parhaat hotellitarjoukset mistä vain, milloin vain!

Booking.com