©

Nykyaika ja muinainen kulttuuri rinta rinnan Egyptissä

 
Halvalla Egyptin muinaiseen kulttuuriin -Äkkilähdöt
 

EGYPTIN MATKAILIJALLE
KAIRON HOTELLI - TRIVAGO
MOBROG - NICE MONEY

Egyptistä ei nähtävää ja koettavaa puutu
. Muinaisen kulttuurin jäänteet kuten Kuninkaiden laakson pyramidit, Sfinksit ja vaikkapa Karnakin temppeli on jokaisen koettava ainakin kerran elämässään. Egyptin historia alkoi jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua ja vielä tänä päivänäkin historia elää rinta rinnan tulevaisuuden kanssa. Muinainen mahtikulttuuri on pitänyt suurimmat maamerkkinsä urhoollisesti läpi historian.

Matkailija voi vierailla maan pääkaupungissa Kairossa, joka on koko Afrikan manteereen suurin kaupunki. Se on kaikessa moninaisuudessaan usein hengästyttävä ja useiden eri kulttuurien sekä uskontojen sulatusuuni. Kujia, basaareita, kahviloita, moskeijoita, museoita ja mielenkiintoisia ihmisiä, puhumattakaan tunnelmasta jota aikoinaan löytyi vain seikkailuelokuvista ja kirjoista. Kairo tekee taatusti vaikutuksen jollaista et osannut edes kuvitella. Jos etsii mitä on ILMAISET NETTIKILPAILUT kannattaa siihenkin tutustua täällä. Kairosta voi myös tehdä yhden tai useamman päivän risteilyjä Niilillä.  
LUE: Niilin Risteilyt - pokerbonuser

Rantakohteista
kiinnostuneet suuntaavat Punaisen meren rannalle joko Sharm El Sheikhiin, Hurghadaan tai El Gounaan joista järjestetään mm. sukellusretkiä Punaisen Meren upeisiin puitteisiin. Punainen Meri on yksi maailman hienoimmista ja monipuolisimmista sukelluskohteista. Lisäksi kohteissa voi lyödä golffia ja harrastaa monia muita vesiurheilulajeja. Paikat ovat suunniteltu lomakeitaiksi. Katso sukellusvideoita tästä.

Egypti on yksi halvimmista matkakohteista matkustaa Suomesta ja matkoja löytyy jokaisen suurimman matkatoimiston valikoimista. Todella halvat matka löytyy äkkilähdöistä: