©Kuntoilulomat ulkomailla -Trainer4You:n kanssa yhteistyössä, Finnmatkat tuo markkinoille mielenkiintoisen vaihtoehdon paremmasta kunnosta haaveileville ihmisille. Ammattilaisten opastuksella suunnitellut matkapaketit lupaavat kuntoilun täytteisiä lomapäiviä hienoissa puitteissa ulkomailla. Jos itsenäinen urheilu ei ota tuulta purjeisiin ja muutenkin homma tuntuu tehottomalta raatamiselta päivästä toiseen, harkitse kuntoilulomia ammattilaisten tarjoaman valmennuksen johdolla. Tällä hetkellä tarjolla on ainakin seuraavia mahdollisuuksia ulkomailta: 

  
Portugali

Aktiiviloma auringossa. Lomalla keskitytään auringon lisäksi kunnon kohottamiseen ja kehon muokkaamiseen asiantuntevan kuntovalmennuksen johdolla. Jos et itse tunnu saavan itseäsi liikkeelle, tämä on mukava vaihtoehto aloittaa tehokas kuntoilu oikeaoppisesti.

Tutustu tarkemmin tästä (osio: aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)

_______________________________________________________________

Teneriffa

Tavoitteletko kevyempää ja linjakkaampaa kehoa? Haluaisitko olla elämäsi kunnossa lomamatkallasi? Teneriffalla järjestettävä uudistu -valmennus tarjoaa matkalle lähteville keinot jotka arvostaa kaikki mahdolliset monivitamiinit. Lopullinen tavoite on opastaa kuntoilija oikeaoppisten liikunta- ja ravitsemustottumusten pariin.

Lue lisää matkasta tästä (osio: aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)
_____________________________________________________________
 
Turkki -Golfloma kuntoillen
Videot Belekin Golf-kentistä
Golfin yhteyteen räätälöity kuntoiluloma Turkin Belekissä. Personal Trainerin kanssa saavutat harjoitusjaksolla vakuuttavia tuloksia ja tulet kehittämään pelisi lisäksi myös kuntoa sekä terveyttäsi.
Harjoittelujakso huipentuu harjoittelu- ja kisamatkaan.

Lue lisää tästä (aktiivilomat -kuntovalmennuslomat)
__________________________________________________________________

Katso myös Wellness -lomat joissa mahdollisuudet kuntoiluun ja urheiluun ovat erinomaiset ja lomien pääpaino onkin liikkumisessa. Paranna ulkoista ja sisäistä hyvinvointiasi tarkoin valituissa lomakohteissa ja hotelleissa.

Aiheeseen liittyvät jutut:
Lisätuloja
Tsekkaile lahjakortit joita sattuu olemaan ilmaisjakelussa.