©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Kuten tapanamme on, aika-ajoin tuomme esille poikkeavia matkailupalveluja, sivustoja tai mitä tahansa erikoista, joka liittyy matkailuun ja joka potentiaalisesti kiinnostaa reissaavaa Suomea. Tällä kertaa esittelemme astetta laadukkaampaa mökkilomailua Suomessa tarjoavaa Luxury Holiday -palvelua.

Normaaliin ja "vaatimattomaan" kesämökkeilyyn kyllästyneet päätyvät hakemaan lomiltaan ylellisyyttä vaikka kyseessä olisikin ns. mökkeily. Tarjolla näyttäisi olevan 5 tähden majoitusta ympäri Suomen ja pikaisella tarkastelemisella se vaikuttaa juuri siltä. Ylellisiä villoja, isoja loma-osakkeita ja erittäin vaikuttavia mökkejä, joihin majoittuu helposti suurempikin porukka. Jos raha ei ole este ja ylellinen majoittuminen lomilla houkuttelee, niin Luxury Holiday on tutustumisen arvoinen sivusto.

Mikä mielenkiintoisinta, suuremmalla porukalla liikuttaessa, kustannukset eivät silti nouse aivan tähtitieteellisiksi verrattuna majoituksen laatuun, kokoon ja sijaintiin. Jokatapauksessa, hieman tykimpää mökkilomailua etsivät köörit, löytävät valikoimista helposti tyylikkään majapaikan lähes mistä tahansa, ympäri Suomen. Päällisin puolin L.H vaikuttaa asialliselta ja hyvään markkinarakoon osuvalta palvelulta.

Luxury Holidayn sivulle pääsee klikkaamalla alla olevaa banneria. Tsekkaa hinnat ja kohteet sieltä

AINA halvimmat hotellitarjoukset -mistä vain