©

 
Havaijin pääkaupungissa Honolulussa pitää majaansa noin 400,000 ihmistä. Oahu -saari on kuuluisa kauneudestaan, kasvillisuudestaan ja ainutlaatuisesta eläinkannastaan, kuten muutkin Havaijin saaret ja lomakohteet
 
LENTO + HOTELLI PAKETIT - Myös pelkät lennot Havaijille
 
Saarella sijaitsevat myös kuuluisa Waikiki Beach, yksi suurimmista tuliperäisistä kraatereista, Diamond head ja esimerkiksi Temppelilaakso. Kauniista saaresta on tullut häämatkaajien ja romantiikan-nälkäisten pariskuntien kestosuosikki.


Romanttista mat
kailua

Romanttisesti matkailevien pariskuntien tie vie vaikkapa auringonlasku -purjehdukselle, tai ottamaan osaa moniin erilaisiin Havaijilaisiin tapahtumiin ja juhliin kuten Kuninkaallinen Havaijilainen Luau (Royal Hawaiian Luau).
Honolulusta järjestetään myös erilaisia risteilyjä ylellisillä laivoilla, joissa häämatkalaisia hemmotellaan

Sukelluskursseille osallistuminen on monille mielen räjäyttävä kokemus, joten asiasta innostuneet polskivat snorkkeleineen katselemaan vedenalaista paratiisia missä voi nähdä leikkisiä delfiinejä, haita sekä muita mielenkiintoisia ja harvinaisia mereneläviä (Katso sukellusvideot tästä).

Oahulla sijaitsee
useita maailman kauneimmista rannoista joten rakastavaiset ja häämatkalaiset voivat nauttia iltapalaa kuutamossa ja tehdä pitkiä kävelyretkiä tähtikirkkaan taivaan alla, kuutamon heijastaessa siltaansa meren pintaan. Rantaravintoloissa voi nauttia romanttisia kynttiläillallisia, perinteisen Havaijilaisen musiikin säestyksellä.


Surffaaminen saarilla on varsin yleistä, joten siitä kiinnostuneet pääsevät nauttimaan rentoa lajia vaivatta ja aaltojakin löytyy niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin

Havaijilla viettää varmasti unohtumattoman romanttisen loman ja hyvin valitun hotellin suosiollisella avustuksella, häämatkasta tulee täydellinen.

Huom. Suurimmilla rannoilla on paljon turisteja joten rauhaa etsivät suuntaavat syrjäisemmille rannoille ja lomakohteisiin Oahulla. Ota vielä läppärille bingosider mukaan. Niitä voi pariviikkoa paukutella huvikseen.


VIDEOITA OAHULTA JA HONOLULUSTA

(Kuva: Cumulus Clouds)