©

Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä tyrmää kauneudellaan. Saaria ja turkoosin vihreää, kirkasta vettä jokapuolella. Kun puhutaan paratiisisaarista ja yleensä käsitteestä paratiisi, tämän lähemmäs sitä on vaikea enää päästä.

 

Lento+hotelli
Räätälöi itse matkasi tästä


Lukuisia saaria valkoisine hiekkarantoineen ja uskomattomine sukellus ja snorklausmahdollisuuksineen, vetää takuuvarmasti jalat alta niin Folke Westiltä kuin Matti meikäläiseltäkin. Paikkaa ei todellakaan ole vielä turisteilla riivattu ja hintataso Seychelleillä on halpa, joten rauhallisesta elämän menosta ja kuvankauniista luonnosta kiinnostuneille, paikka on omaa luokkaansa.

Kulkeminen suurimmilta saarilta toisille, hoituu lentäen tai veneellä. Mahdollisuudet oman veneen vuokraukseen löytyvät myös ja onkin suuremmalla porukalla suositeltavaa. Hyvät palvelut, herkkä ekosysteemi, värikäs eläinkanta ja trooppiset metsät palmupuineen, pistää arjen runtelemat hermot lepoon ja varsinkin omaa rauhaa hamuaville rakastuneille, puitteet unohtumattomaan lomaan tarjotaan hopealautasella.

Majapaikoissa ja hotelleissa on valinnanvaraa ja halpojakin majapaikkoja on tarjolla, varsinkin suurempien lomakeitaiden ulkopuolella (katso yläpuolelta). Korkeatasoisimmista lomapaikoista Seychelleiltä mainittakoon Beau Vallon, jossa maahukuninkaat ja rahalasset pistävät taatusti elämän risaiseksi. Seychellit on luonnonsuojelualuetta joten käyttäytyminen on suotavaa.

Katso myös muut Romanttiset matkakohteet

Videot Seychelleiltä

ILMAISNÄYTTEET (napsi nopeasti sillä nämä viedään käsistä ja jokainen matkamies haluaa täyttää näillä laukkunsa. Paratiisi odottaa!)