©

MAASEUTUA, KYLIÄ JA VIINITARHOJA - Maailmankuulu Viiniseutu Italiassa

Varaa valmis pyöräilypaketti netistä
ILMAISTUOTTEET (Ilmaista)

Paikalle on myös helppoa suoriutua itse ja jatkaa matkaa omatoimisesti pyörän selästä.
 

Etsi edulliset lennot ja hotellit Toscanan alueelta:
Lentohaku - Paras Hotellihaku (ei varausmaksuja)

Tämä kaunis alue Italiassa on varmasti yksi suosituimmista pyöräilyreiteistä maailmassa. Ei ole ihme että taiteilijat ovat ammentaneet sen näkymistä inspiraationsa mitä hienoimpiin teoksiin läpi historian. Koko alue huokuu aitoa Italialaista historiaa ja sen tunnelma nappaa pahaa-aavistamattoman pyöräilijän pysyvästi otteeseensa.

Maaseudulla ajellessasi näet vanhoja Italialaisia kyliä ihmisineen. Voit poiketa pienissä ravintoloissa ja kuppiloissa nauttimassa paikallisia ruokia sekä virvokkeita. Poljeskelet pieniä teitä, pitkin mäkiä ja harjuja läpi peltojen ja tilojen, joissa ihmiset näyttävät juuri siltä kuin tulisivat henkiin vanhoista elokuvista. Viljelmien läpi ajellessa ja auringon laskiessa, matkailija muistaa kiittää itseään että lähti matkaan juuri tänne.


Voit myös ajella pitkin rantaviivaa jota seuraamalla näet paljon muita pyöräilijöitä ja voit nauttia rantojen kauneudesta sekä palvelujen määrästä joka on suoraan verrannollinen sen suosioon matkailijoiden parissa. Näet myös hienoja loma-asuntoja ja rikkaiden alueita joita katsellessa on mukava ajatella päivistä jolloin itsellä olisi moiseen varaa.
Keno ja muutakin

Toscana on maaseutuineen, vuoristoineen ja rantoineen pyöräilijälle unelmakohde. Leppoisasti ajellen tutustut yhteen Italian kauneimmista seuduista ja saat mm. hyvän käsityksen siitä, miksi taiteilijat suosivat paikkaa töissään ja inspiraation lähteenään. Viimeistään Italialainen ruoka sulattaa paatuneemmankin änkyrän, sydämen lopullisesti. 

Pyöräily on alueella turvallista sillä autoilijat ottavat pyöräilijät huomioon ja kun italialaiset itsekin pyöräilevät paljon, siitä on muodostunut toimiva kokonaisuus osana liikennettä.

MONIVITAMIINIT -Pyöräilymatkan kaveriksi kerätään nämä jotka ei kustanna mitään

Helpoin tapa hommata lisärahaa netistä ja suunnata niiden turvin reissuun. Ilmainen kannattaa pistää aina taskuun.

Pyöräilyvideoita alueelta