©

VAIN UPEINTA TYYLIÄ HOTELLIMATKAILIJOILLE
 
1. The hotel Burj al-Arab, Dubai
Purjeenmuotoinen, maailman hienoimmaksi ja ylellisimmäksi valittu hotelli, häikäisee huikealla muotoilullaan ja uskomattomalla näköalallaan
 

Palvelut on hiottu huippuunsa ja hotelli tarjoaa mm. ympärivuorokautisen hovimestarin, vain sviittejä ja joka kerroksessa sijaitsevan vastaanottotiskin. Lisäksi hotellista löytyy vesipuisto, ravintoloita, kuntosaleja, kauppoja, plasma tv:t, internetyhteydet, poreammeet ja vaikkapa Roll Royce- ja helikopterikuljetuspalvelut. Hotellimajoitus ei tätä ylellisemmäksi enää tule ja Burj al-Arabia onkin kuvailtu enemmän lomaparatiisiksi ja yhdeksi maailman todellisista ihmeistä, kuin hotelliksi.

Hintaa yölle tulee 1000-28 000 dollaria.

Suomesta Dubaihin:

Lennot | Hotellivaraukset

__________________________________________________________________

2. Turtle island, Fiji

Kotisivut
Videoita Turtle Islandilta

500 eekkerin kokoinen, yksityinen lomasaari on paratiisi joka suhteessa. Myös julkkisten suosiossa oleva rauhallinen kohde tarjoaa puitteet niin rikkaille, rauhaa rakastaville kuin vaikkapa häämatkalaisillekin. Saarella voi sukeltaa, harrastaa syvänmeren kalastusta, ratsastaa, meloa paratiisissa tai lähteä vaikka unohtumattomalle piknikille. Halutessasi voit myös kuluttaa aikaasi riippumatossa rentoutuen. Hinta on noin 1500 euroa yöltä ja hinta sisältää kaiken aktiviteeteistä ja ruoista aina viineihin sekä muihin alkoholijuomiin. Jokainen maja sisältää jättisängyn, porealtaan, baarin, ulkosuihkun ja verannan, sekä tietysti jääkaapin ladattuna suosikkijuomillasi. Jokainen asumus sijaitsee sopivasti erillään muista, joten tunnelma yksityisestä paratiisisaaresta vain vahvistuu.

Suomesta Fijille:

Lennot Fijille suomesta:
Lentoja löytyy useilta matkantarjoajilta. Vertaile hintoja tästä

Hotellivaraukset:

FIJIN HOTELLITARJOUKSET
__________________________________________________________________


3. Hotel Ritz Paris, Pariisi

Hotel Ritz Paris -Kotisivut +huonevaraukset
Kuvia hotellista

1898 rakennettu upea ja historiallinen Ritz, on yksi euroopan ja maailman hienoimpia ja ylellisimpiä hotelleja. Hotellista on aikainsaatossa muodostunut ehkä tunnetuin rikkaiden, kuuluisien ja vaikutusvaltaisien ihmisten suosimista hotelleista. Näistä mainittakoon Ernest Hemingway, Charlie Chaplin ja vaikkapa Kuningas Edvard VIII tai Prinsessa Diana. Moitteeton palvelu, tyylikkäät baarit, hienot ravintolat, upeat sviitit, kuntosalit ja hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat nähtävyydet, takaavat ylellisyyden, romantiikan ja historian-nälkäisille kimaltavat ja henkeäsalpaavat puitteet. Prinsessa Diana vietti viimeiset hetkensä täällä, ennen kohtalokasta automatkaa.

Hinnat vaihtelevat muutamasta sadasta aina 12 000 dollariin.

Suomesta matkustus:

Halvat lennot Pariisiin

HOTELLIVARAUKSET TÄSTÄ

________________________________________________________________

4. Ashford Castle, County Mayo, Irlanti

Kotisivut
Katso videot Ashford Castlesta
Haukanlennätys videot
Lue haastattelu:
Andrea Luri, General manager of Ashford Castle

Jos tavanomainen hotellielämä masentaa ja vaihtelua tekisi mieli, niin tässä vaiheessa kuvioihin astuu irlannin toiseksi suurimman järven rannalla sijaitseva linnahotelli, Ashford Castle. Luonnon keskellä sijaitseva palatsi tarjoaa majoituksen, ei enempää eikä vähempää kuin oikeassa linnassa. Ashford Castle avasi ovensa vuonna 1939 ja on siitä asti tarjonnut ylellistä ja erikoista majoitusta, kuin suoraan satukirjoista. Vain prinssiksi muuttuva sammakko puuttuu, vai puuttuko? Vieras pääsee harrastamaan mitä mielikuvituksellisimpia paikallisia erikoisuuksia, kuten haukan lennätystä, riistan metsästystä, savikyyhkyjen ammuntaa, eväsretkiä linnan upeassa puutarhassa ja vaikkapa taimenen tai lohen kalastusta Irlannin yhdessä kuuluisimmista kalapaikoista. Puhumattakaan upeasta Golfkentästä tai linnan satumaisen ylellisestä sisustuksesta ja ympäröivästä luonnosta. Hotelli ympäristöineen jättää vierailijaan taatusti pysyvän jäljen ja upeampia puitteita hotellilomalle on vaikea kuvitella.

Monien vierailijoiden mielestä upein majoituskohde maailmassa ja se on toiminut lukuisten presidenttien sekä kuuluisuuksien isäntänä vuosien saatossa. Suomesta ei valmismatkoja tällä hetkellä löydy, mutta lennot ja huonevaraukset on helppoa räätälöidä itse, toimivaksi paketiksi. Kokemuksen syvällä rintaäänellä mainittakoon, että kun siellä kerran käy, niin ainakin rauhaa etsiskelevän kala/metsästysmiehen sydän jää sinne pysyvästi. Tällaisen kokemuksen edessä kukkaro menee polvilleen ja raha ei yllättäen olekaan se tärkein tekijä. Hieman vaatimattomampaa ja romantiikkaan tähtäävää majoitusta löytyy idyllisestä Belle Isle Castlesta.

Hinta vaihtelee 200-1000 euroon yöltä.

Suomesta matkustus:

Lennot irlantiin:
Jokainen matkatoimisto ja lennontarjoaja -vertaa tästä

Hotelli:
HOTELLIVARAUS JA HINNAT tai Ashford Castlen kotisivuilta


__________________________________________________________________

5. The Gleneagles Hotel, Skotlanti
Kotisivut- Gleneagles.com
Hakeudu Skottilaiseen tunnelmaan videoilla upeasta Gleneaglesista


1920-luvulla avattu, 850 eekkerin "ylämaan riviera" skotlannissa, on todella yläluokkaista lomailua luonnosta ja ylellisyydestä pitäville. Viiden tähden kartano häikäisee matkailijan täydellisellä palvelulla ja upei
lla maaseutumaisemilla jonka puitteissa voi harrastaa mm. golffia yhdessä maailman laadukkaimmista golfkentistä. Kalamiehen suuntaavat askeleensa taimenen- ja lohenkalastus vesille (saaliista kokki voi valmistaa upean illallisen) ja maastoajosta kiinnostuneet testaavat osaamisensa off-road radoilla. Myös tämä hotelli tarjoaa halukkaille haukanlennätyksen tai vaikkapa tiluksien ihailuun hevosen selästä. Hemmottelun ja rentoutumiseen nimeen vannovat asukkaat viettävät aikaansa upeassa kylpylässä josta muiden palveluiden lisäksi löytyy uima-altaat niin sisältä kuin ulkoakin. Gleneagles hotelli tarjoaa ensimmäisenä maailmassa aitoa metsästyskoira-koulutusta (gundog) ja kuten asian harrastajat tietävät, Skotlannilla on pitkät ja jalot perinteet metsästyksessä. Yksi maailman parhaiten varustelluista ratsastuskouluista houkuttelee hevosihmisiä paikalle kauempaakin. Varmasti yksi maailman mielenkiintoisimmista ja erikoisimmista "hotelleista" maailmassa ja sitä voikin suositella eritoten ulkoilmaihmisille.

Huoneiden hinnat vaihtelevat 385£-2000£ yöltä

Suomesta matkustaminen:

Lennot Glasgowiin tai Edinburgiin (molemmat noin tunnin ajomatkan päässä hotellista):
Etsi edullisimmat lennot tästä

The Gleneagles Hotel hotellivaraukset:
VARAA TÄSTÄ