©


 
Tukholma tarjoaa ruokaelämyksiä moneen makuun. Hyvän ruoan lisäksi moni ravintola tarjoaa omalaatuista tunnelmaa. Hotels.com keräsi Tukholman matkaajille tietoa hauskimmista ravintoloista ja ruokakokemuksista
 
TRIVAGO - YKKÖSDIILI! - Tukholman Hotellit
 
Kasvisruokaa näköalalla
Kasvisruoan ystävät ovat onnekkaita, sillä Tukholman ehkä no.1 kasvisravintola sijaitsee Viking Linen terminaalin välittömässä läheisyydessä. Sinne on siis matkailijan helppo suunnata suoraan laivalta. Hermans sijaitsee Södermalmin kaupunginosassa kallion päällä ja viihtyisältä terassilta voi katsella paitsi upeita maisemia, myös suomalaisten laivareissaajien matkaa rantatietä pitkin Tukholman keskustaan ja takaisin laivalle

Valkosipuliolut ja muita erikoisjuomia 
Lisäätkö ruokaan kuin ruokaan aina lisää valkosipulia? Bröderna Ohlssons garlic & shots on sinulle sopiva ravintola. Ruokalistan kaikissa ruokalajeissa on pääosassa valkosipuli. Myös juomissa on huomioitu kynsilaukan ystävät. Erikoisuutena; Maista tuopillinen olutta valkosipulilla maustettuna! Ravintola on ruoan ohella tunnettu mittavasta shottivalikoimastaan ja listan juomista moni sisältää luonnollisesti valkosipulia. Södermalmilla sijaitseva ravintola on iltaisin nuorison suosima ja rokkihenkinen, joten nuorten matkailijoiden kannattaa käydä tutustumassa. 

Aitoa italialaista 
Kungsträdgårdenissa aivan kaupungin ytimessä sijaitseva Café Milano on viihtyisä ja kohtuuhintainen italialainen ravintola. Suositussa ravintolassa italialaisuus näkyy myös asiakaskunnassa, kun Tukholmassa asuvat italiaanot valtaavat ravintolan välimerelliseen tapaan myöhäisellä illalliskattauksella. Täällä tarjoillaan kaupungin paras tiramisu!

Dallas ja muita kasarihittejä 
Kuka voisi unohtaa Dallas tv-sarjassa Ewingin veljesten kanssa kilpailleen huono-onnisen Cliff Barnesin. Tukholmassa hahmolla on oma nimikkoravintola, Vasastanissa sijaitseva Cliff Barnes. Tuhtia amerikkalaisvaikutteista ruokaa tarjoileva ravintola muuttuu iltaisin yökerhoksi. Kello yhdestätoista eteenpäin musiikki vaihtuu trendihiteistä kasariklassikoihin ja ruotsinkieliseen schlageriin, jota voi ehkä verrata suomalaiseen pop-iskelmään. Juhlijat heittäytyvät tanssiin ja yhteislauluun täysillä: tämä paikka ei sovi seinäkukille sillä täällä iloinen yhteisjuhlinta on pääosissa.

Missä onkaan se joka täyttää ravintolan kuin nye Bettingsider harrastelijoilla ja äänekkäät ihmiset...

Kuvan lisenssi