©

Pelkät lennot suomesta Tansaniaan (myös lento+hotelli -paketit):
Supersaver
Hotellit hintoineen
 
(Matka voi päätyä huomattavasti halvemmaksi kokoamalla sen itse)

Safarivaraukset Serengetille:
Tanzania adventure | CC Africa Safaris

Yksi kuuluisimmista safareista maailmassa
on Serengetin kansallispuistoon järjestettävä safari, joka vuosi toisensa jälkeen vetää matkailijoita puoleensa joka puolelta maailmaa. 

Jokaisen pikkupojan unelmana lienee ollut jossain vaiheessa päästä afrikkaan "tutkimusmatkalle" ja ennenkaikkea näkemään leijonia ja muita pitkähampaisia. Serengetin ehdottomina valtteina pysyvät vuodesta toiseen, positiivista painetta ohimoissa tuottavat maisemat, aina tasangoista kumpuleivampaan metsämaisemaan, sekä runsaslukuinen eläinkanta ja käsittämättömän ystävälliset ihmiset. Pienimpänä myyntivalttina ei luonnollisestikaan pidetä mahdollisuutta nähdä kuuluisa "big five" 

Nähtyäsi "big fiven" voit kehua tehneesi lähempää tuttavuutta ainakin leijonan, puhvelin, norsun, leopardin ja sarvikuonon kanssa. Lisäksi paikalta voi bongata maailman nopeimman maaeläimen gebardin, seeproja, virtahepoja ja vaikkapa eläinmaailman kompostorit, hyeenat ja korppikotkat. 

Virtahevoista mainittakoon sen verran, että kyseinen säästöpossu rankaisee vuosittain ihmiskuntaa enemmän kuin mikään muu eläin afrikassa.

Elämää suurempi safari, jolle jokaisen soisi ainakin kerran elämässään osallistuvan.Väitetään myös, että ihmisrotu on saanut alkunsa Olduvai rotkon alueelta ja myös tämä paikka kuuluu yleensä safarien ohjelmistoon, kuten myös Ngorongoron kraatteri, jonka reunalla yöpyminenkin on mahdollista riippuen safarista, sen järjestäjästä ja asiakkaiden toiveista.

Kuvia Serengetin safarilta | Serengeti photo safari/peli
Videoita Serengetin safarilta | Serengetin leijonat -videot | Gebardit serengetillä -videot