©

Mystinen Nepal ja Himalaja Helikopterilla
 
Jos olet niitä ihmisiä joilla ei ole aikaa, motivaatiota tai kuntoa kuljeskella pitkin vuoristopolkuja ja -kyliä viikkotolkulla nähdäksesi majesteetillisen Himalajan sekä maailman korkeimman vuoren Mount Everestin, ei hätä ole tämännäköinen
 
Suorat lennot Kathmanduun:
Ebookers
Kathmandun Hotellit  
(varaukset ja vertailu)
Varaa haluamasi helikopterikierros täältä


Oletetaan että olet ainakin mitä suurimmalla todennäköisyydellä niitä ihmisiä jotka eivät koskaan pääsee kiipeämään Mount Everestin huipulle nähdäkseen yhden luonnon uljaimmista maisemista aitiopaikalta. Ja vaikka pitempi vaellus ja kiipeilyretki onnistuisikin helposti, jäisi silti huikeita määriä tästä upeasta alueesta täysin näkemättä. Joihinkin paikkoihin ei olisi muutenkaan mitään asiaa vaikka olisit maailmantason vuorikiipeilijä ja maailman kovakuntoisin kaveri.

RATKAISU: Kiertomatka helikopterilla


Jos polte on kova nähdä koko suuri Himalaja lukuisine huippuineen ja uskomattomine maisemineen, on siihenkin olemassa ratkaisu, nimittäin helikopterikyyti aitiopaikoille. Nepalin Kathmadusta järjestettävä helikopterikierros antaa mahdollisuuden upeiden maisemien ja luoksepääsemättömien vuorenrinteiden ihailuun aitiopaikoilta. Matkalla näet Nepalin korkeimmat paikat ja Kathmandun kauniin laakson, kylineen, muinaisine kaupunkeineen sekä temppeleineen. Koet ilmasta käsin luonnon jonka jylhät piirteet ovat luonnonvoimat muokanneet miljoonien vuosien saatossa. Tämän lähemmäs "jumalallista" kokemusta on vaikea päästä.

Jos vuoristopolkujen tallaaminen ei liiemmin kiinnosta tai haluat nähdä myös loput Himalajasta käytyäsi jo yhdellä reissulla, on helikopterilla tehty kiertomatka täydellinen ratkaisu kenelle tahansa, joka vaatii nähdä enemmän ja syvemmältä tästä mystisestä maasta. Helikopterimatkoja löytyy useita erilaisia joten jokaiseen makuun on varmasti tarjolla jotain. Lue tarkemmin tästä

MATKUSTUS PAIKALLE JA VIISUMI:

Suorat lentoliput Kathmanduun (Kts. yläsosa) Nepaliin josta matka jo alkaakin. Kathmanduun saa lentoja myös Delhistä, jolloin etua saattaa olla paljonkin.
Vertaa lentoja tästä

Helikopterimatkan voi varata paikanpäältä kyselemällä matkatoimistoista, mutta sen voi tehdä helposti myös netissä

Kathmandun hintataso on erittäin halpa ja majoituksen löytää tarvittaessa erittäin edullisesti.

Suomen kansalainen tarvitsee Nepaliin viisumin -Lue tästä miten, mistä ja mihin hintaan