©

Barcelona lumoaa monipuolisuudellaan ja ihmisillään

Katalonian pääkaupunki Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki heti Madridin jälkeen.
 
Matka Barcelonaan
HOTELLIT HINTOINEEN  (ei varausmaksua) 

Barcelona on hieno yhdistelmä kulttuuria, kaupunkia ja rantalomaa sekä lisäksi rannanläheisyys vie merenherkuista pitävät, unohtumattomalle matkalle suussasulavien kala-ja äyriäisruokien maailmaan. Kaupunkia halkova La Rambla -kävelykatu päästää matkailijan nopeasti sisään kaupungin elämänmenoon ja sen ravintolat, kahvilat sekä nähtävyydet kietovat nopeasti otteeseensa.

Barcelonan kulttuuritarjonta on kattavaa. Arkkitehtuurin ystävät pääsevät ihastelemaan Antoni Gaudin erikoislaatuisia luomuksia, kuten Temple de la Sagrada Familiaa joka kaikkine yksityiskohtineen on vieläkin rakenteilla. Performanssitaiteilijat ja katutaiteilijat ovat äärimmäisen mielenkiintoista seurattavaa ja terasseilta katsellessa aika kuluu kuin siivillä. Barri Goticin keskiaikaiset rakennukset ja hämyisät kujat kahviloineen houkuttelevat tutustumaan tarkemmin.

Museu Picassossa
pääsee ihastelmaan mestarimaalarin aikaisempia töitä, mutta myös uudempia töitä löytyy. Barcelona on myös kukkuroillaan muita mielenkiintoisia museoita taiteiden ystävien iloksi. Tarkempi lista Barcelonan museoista löytyy tästä.

Konsertteja voi kuunnella vaikka yhdessä maailman johtavista konserttisaleista,
Palau de la Música Catalanassa ja teatterinnälkää sammutellaan seuraavissa:


  • Gran Teatre del Liceu
  • Teatre Lliure
  • Teatre Tivoli
  • Teatre Poliorama
  • Teatre Nacional de Catalunya
  • Palau de la Música Catalana (rakennus on kuluu Unescon maailmanperintölistalle)

Luonnonkauneutta etsivät viettävät aikaa jossain Barelonan lukuisista puistoista, joista voi lukea tarkemmin tästä. Katso myös miten kerätään ilmaispalkinnot netistä Espanjan reissulle.Spilleautomater toimii aina...jossain

Hyödylliset linkit:

Barcelonakortti (tarjouksia ja alennuksia)
Barcelonan kotisivut ja kaupunkiopas

Videoita Barcelonasta


Tekstin kuvan oikeudet: Marek Holub - Lisenssi