©Tästä osiosta löydät matkailijoiden kertomuksia ja kokemuksia Etelä-Amerikasta. Etelä-Amerikka tarjoaa monia sykähdyttäviä maita sekä uskomattomia historiallisia nähtävyyksiä aina Atsteekkien muinaisista kaupungeista kiehtovaan Inkakulttuuriin sekä mahtavaan amazoniin ja sademetsiin. Anna latinorytmien virrata suoniisi Brasiliassa ja tunne miten samba saa veresi kiuhumaan.
Voit myös julkaista oman kertomuksesi tästä


1. Matkapäiväkirja Etelä-Amerikan reissusta (Ecuador, Peru, Brasilia...)

Mielenkiintoinen matkaraportti Etelä-amerikasta pariskunnan silmin. Julkaistu pallontallaajat foorumilla.


2. Piscoa, kaaosta ja arkea Santiaco de Chilessä

Opiskelija tytön kokemuksia Etelä-Amerikasta ja mukana myös paljon kuvia tarinaa tukemassa. Matkaan mahtuu ainakin Espanja, Argentiina, Sveitsi ja Chile.


3. Matkakertomus Karibianristeilyltä

Kaveriporukan matkakertomus ja kokemuksia 7 päivän Karibianristeilyltä. Mukana myös kuvat kohteista ja varsin yksityiskohtainen "Mitä kaikki maksoi" -osio. Sujuvaa kerrontaa Karibian lämmöstä


4. Reissukokemuksia maailmalta.

Sähköposteista koottu näppärä matkakertomus-sikermä josta Etelä-Amerikan kattavan tarjonnan lisäksi löytyy myös paljon paljon muitakin maita. Reilusti luettavaa  muille matkailijoille


5. Huippua kohti

Kiipeilymatka Etelä-Amerikkaan. Samppa ja Lauri kertovat vuorikiipeilymatkastaan Patagonian huipuille Helsingin Sanomien blogissaan.


6. Latinalaisen Amerikan matkassa

Puolen vuoden matkakuvaus kahden tytön opinnäytetyömatkalta Väli- ja Etelä-Amerikasta. Kivaa ja asiallista matkaraporttia tunnelmallisine kuvineen. Tekstistä saa hyviä ideoita sille tulevalle Etelä-Amerikan matkalle...


7. Meksikon matkakertomus

Kolmen ja puolen kuukauden matkakertomus Meksikosta. Mukana myös laadukkaita ja asiaankuuluvia kuvia matkakohteista.


8. Brasilian matka helmikuu 2004

Kuvina ja kuvateksteinä etenevä pieni matkakertomus brasilian matkalta9. Brasilian matkakertomus

Mukava matkakertomus Brasilian sykkeestä.


10. Matka Brasilian Kilomboihin

Kirjoittaja tekee matkan historiaan ja karanneiden orjien yhteiskuntaan. Matkalla vieraillaan myös näiden jälkeläisten luona Salvador da Bahiassa. Varsin asiapitoinen matkakertomus.


11. Matkakertomus Brasilian Sao Paulosta

Selkeästi ja vauhdikkaasti kirjoitettu matkakertomus Brasiliasta. Sao Paulon tunnelma välittyy lukijalle poikkeuksellisen elävänä ja "kuumana" Mukana myös paljon asiallisia ja hyvin otettuja kuvia.

12. Seikkailua Brasiliassa

Tässä jutussa kaksi äijää lentää Helsingistä Pariisin ja Rion kautta Iguassulle. Sieltä he tulevat pois linja-autolla reittiä Guaranapuava-Curitiba-Sao Paulo-Paraty-Rio.

13. Gringon viisi viikkoa Brasiliassa

Kokemuksia kolmen kaveruksen Brasilianturneesta. Sama kirjoittaja kuin edellisessäkin matkakertomuksessa (12.). Selkeässä ja hyvinkirjoitetussa raportissa kierretään Natalissa, Ingassa, Aracajussa, Olindassa, Salvadorissa, Riossa ja Penedossa.

14. Lomaraportti Perusta

Edellisen matkakertomuksen kirjoittajan matka jatkuu Peruun. Hyvät ja havainnollistavat kuvat.


15. Pertti ja Mika Round the world. Osa 3: Peru

Matkakertomus poikien maailmanympärimatkalta. Osassa kolme pojat raportoivat Perusta. Varsin tapahtumarikas ja kattava kertomus Perun ihmeellisyyksistä ja matkustamisesta siellä. Tarinaa elävöittämässä mukavia kuvia kustakin kohteesta.


16. Samuel ja Mikael matkalla -Peru ja Inca Trail

Mukava matkakertomus poikien matkasta Peruun ja Inkapolulle (Inca Trail).


17. Maailmanympärimatka

Matkapäiväkirja maailmanympärimatkasta ja mukana Etelä-Amerikasta mm. Peru, Bolivia ja Chile. Kohteista löytyy myös kuvia.


18. Matkapäiväkirjoja Etelä-Amerikasta

Matkakertomukset Costa Ricasta, Amazonilta ja Perusta.


19. Alexin ja Jennin matkapäiväkirja -Halki Latinalaisen Amerikan

Lähes Taru Sormusten Herrasta -kirjan pituinen matkakertomus reissusta Latinalaisen Amerikan läpi. Todella kattavaa ja paneutunutta kerrontaa reitteineen, hintoineen ja kokemuksineen. Erittäin suositeltavaa luettavaa samanlaista reissua suunnitteleville ja muillekin kohteesta kiinnostuneille. Kertomus on myös Englanniksi.


20. Matkapäiväkirja Bolivia 2006

Matkapäiväkirja Boliviasta, Amazonilta ja muista kohteista samalla akselilla


21. Koillis-Brasilian paratiisi

"Sivustolla on paljon tietoa Koillis-Brasilian luonnosta, paikkakunnista ja niiden kulttuurista, nähtävyyksistä ja arjen elämästä. Valokuvagallerioiden ja videoiden myötä voit matkustaa kanssamme monilla paikkakunnilla Koillis-Brasiliassa ja tutustua hiukan tähän kauniiseen maahan."

Selkeä ja asiallinen sivusto jossa mukana paljon tietoa matkan varrelta ja Brasiliasta kiinnostuneet löytävät varmasti paljon mielenkiintoista luettavaa sekä katseltavaa. Myös muita matkakohteita kuvauksineen, kuvineen ja videoineen löytyy reissurouvien sivustolta. Klikkaa tästä nähdäksesi muut matkakohteet


22. Karibianristeily 19.8. - 8.9.2009

Häämatka Karibianristeilyllä. Pitkä ja asiallinen kuvaus matkasta hyvine kuvineen. Matkaa taitetaan suomalaisvalmisteisella Liberty Of The Seas laivalla.


23. Väli-Amerikka, Kolumbia ja Venezuela

Inkkis reissaa Väli-Amerikasta Kolumbiaan ja Venezuelaan. Pitkä matkakertomus on havainnollista ja hyvää kerrontaa. Näille tonteille matkustavien kannattaa ehdottomasti lukea sillä tietoa on mukana paljon.


24. Häämatka Väli-Amerikassa ja Meksikossa

Pallontallaajissa julkaistu matkakertomus häämatkasta Meksikossa, Guatemalassa, Hondurasissa, Nicaraguassa, Costa Ricassa ja Panamassa. Mukana myös paljon kuvia reissusta.

25. Sakarin matkat: Matkakertomus Peru ja Bolivia

Matkakertomus reitiltä Cusco – Machu Picchu – Titicaca – Tiahuanaco – La Paz – Oruro – Uyuni – Potosí – Sucre Santa Cruz. Matkaa tehtiin lentäen, junalla ja bussilla. Sujuvaa kerrontaa ja paljon kuvia teksteillä matkan varrelta.

_______________________________________________________________________________

Muut matkakertomukset: Eurooppa - Aasia -Pohjois-Amerikka -Afrikka

Lennot Etelä-Amerikkaan kannattaa tarkastaa ainakin seuraavilta:


.