©

Ufoaktiiviset paikat netistä ja oudot Paranormaalipaikat ympäri maailmaa - UFO

Katso mistä saa ulkopuoliset paikat Ufoista - Maan ulkopuolinen elämä ja mitkä ovat Ufoaktiiviset paikat on kiehtonut ihmisiä jo muinaisista ajoista ja nykyaikojen tapahtumat sekä havainnot saavat ihmiset kääntämään tiukasti katseitaan tähtiin. Hyvänä esimerkkinä tästä oli "valon tuojat" jossa kanavoinneiksi väitettyjä viestejä oli lähetetty mm.
Blossom Goodchildille 

TEE ÄKKIÄ: ILMAISET NETTIKILPAILUT - VARMASTI ILMAISTA PELIRAHAA ... ENNENKUIN UFOT TULLOO ... UFOHOTELLIT ACTION! ULTRA

Suomessa aihetta seurattiin tiiviisti suositulla sivustolla -Paranormaaliblogi.net, joka pureutuu aiheeseen paranormaaliblogi. Ufopaikat tästä

Listaamme tänne alueita ja matkakohteita joissa Ufohavaintoja tehdään maailmassa eniten. Eli jos Ufojen tiirailu ...  no olet valmis matkustamaan, niin seuraavat ovat sieltä parhaimmasta päästä.

_________________________________________________________________:

1. Roswell, New Mexico

Kuuluisan Roswellin ufon maahansyöksyn jälkeen alueella on edelleen tehty vuosittain lukuisia kiinnostavia havaintoja (toki aikaisemminkin). Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain Roswellin Ufo festivaalit, johon saapuu ihmisiä ympäri maailman viihtymään samanhenkisten harrastajien ja tutkijoiden kanssa. Ja tietenkin toivomaan aitoja havaintoja maassa vierailevista muukalaisista. Paikalla myös Ufomuseo ja tutkimuslaitos. New Mexicon alue on muutenkin Ufohavaintojen kuumimpia keskuksia, joten silmät auki jo matkalla. Pistä sormet ristiin, ettei sinusta oteta kokeita ja liiallisia siivuja jää niiltä ottamati. Avaruuskansa on mystistä porukkaa, joten parempi olla varuillaan ;)

Matkustus paikalle tapahtuu esim. lentämällä Phoenixiin ja jatkamalla siitä vuokra-autolla tai bussilla Roswelliin. Tankki täyteen sillä matkalla ajetaan pitkiä pätkiä aavikolla.

Lennot Phoenix: Travellink, Eticket, Ebookers
Phoenixin hotellit

____________________________________________________________________


2. Ufo Trail -San Clemente, Chile

San Clementen (240 etelään Santiago de Chilestä) kaupunki tuo kartalle sitä minkä jo aktiivisimmat ufotutkijat ja harrastajat tiesivät. San Clementen alue on "hotzone" ufohavaintojen tekoon. Nyt siellä voi vierailla myös turistit helposti sillä aloite rakentaa sinne Ufo-polku, meni läpi. Alueella on raportoitu 90-luvun puolenvälin jälkeen satoja havaintoja väitetyistä muukalaisista ja jopa laskeutumisista. Alue on erinomainen ufotarkkailuun sen korkeuden ja hyvän näkyvyyden ansiosta. Paikalliset ihmiset 2300 m korkeudessa sijaitsevan tasaisen tulikivestä muodostuneen alueen olevan ufojen laskeutumisalusta. Joka vuosi yhä enemmän ja enemmän harrastajia saapuu paikalle hakemaan sitä tähtienvälistä kokemusta ja jopa päätyäkseen siepatuksi.

Matkustus paikalle hoituu lentämällä Santiago de Chileen ja jatkamalla matkaa bussilla tai vaikkapa vuokraamalla auton ja kuskin.

Lennot Santiago de Chileen: Eticket, Travellink, Kilroy Travels

Santiagon hotellitarjonta täältä

_______________________________________________________________________

3. Rendlesham Ufo trail, Suffolk, Englanti

Englannin kuuluisimman Ufotapauksen tapahtumapaikalle tehty Ufopolku. Vuonna 1980, Rendleshamin metsässä Suffolkissa (n. 13km Ipswichistä), kahden Usan isännöimän sotilastukikohdan läheisissä metsissä nähtiin toistuvasti outoja valoja ja jopa väitetty avaruusaluksen laskeutuminen tai maahansyöksy. Tapahtumia kirjattiin useita kahtena iltana peräkkäin ja armeijan sekä virallisten lähteiden mukanaolo antoi jutulle roppakaupalla uskottavuutta maailmanlaajuisesti. Erään sotilaan väitetään jopa koskeneen laskeutunutta alusta ja nähneen sen pinnassa outoja merkkejä. Tapahtumaa dokumentoitiin raskaasti, mutta monia asioita on joko kiistetty tai yritetään edelleen todistaa vääriksi.

Juttuun liittyi myös paljon hyssyttelyä ja on väitetty että sotilaita jopa uhkailtiin kertomasta tapahtuneesta, mutta Rendleshamin juttu ei suostu lakaistuksi maton alle.


Englannin Roswelliksikin kutsuttu tapahtuma on yksi kuuluisimmista ja eittämättä mielenkiintoisimmista muukalaisten väitetyistä kontakteista koskaan. Nyt paikalle voi mennä itse katsomaan millaisilla paikoilla muukalaiset kävivät hämmentämässä niin siviilejä kuin armeijaakin ja jottain muutakin
ILMAISET KASINOSIVUT ... outoa. Ehkäpä jopa nähdä itsekin jotain...

Matkustus hoituu lentämällä edullisesti Lontooseen ja siitä matka jatkuu helposti junalla, bussilla tai vaikkapa vuokra-autolla. Matkaa on reilu 100 kilometriä.

Lennot Lontooseen: Supersaver, Eticket

Ipswichin hotellitarjonta