©

Helikopterista hypätään aktiiviseen tulivuoreen

Varmasti kaikkien aikojen kallein ja hulluin Benjihyppy missään. Kuvittele kuuma, aktiivisen tulivuoren kupliva laava ja itsesi syöksymässä kirkuen suoraan sitä kohti. Kuvittele sitten riskit mitä tällainen hyppy kiistatta pitää sisällään, arvaamattomien luonnonvoimien ollessa kyseessä. Ota sitten hetki ja kuvittele kauhusta tärisevä lompakkosi Mastercardeineen ja Visoineen nurkassa. Jos vieläkään ei kiinnosta heittää hommaa sikseen, niin ehkä olet oikealla polulla.

-10,000$ sävärit

LENNOT
 (SANTIAGOSTA jatko bussilla Puconiin)• 
 VARAA HOTELLI (ei varausmaksuja)


Hyppy on osa 6-päivän aktiviteettipakettia, joten pelkästä hypystä et joudu pulittamaan vajaata 10,000 dollaria, mitä koko homma kustantaa (miinus matkat). Mukana majoitus ja muita aktiviteettejä. Itse hyppy tapahtuu kraaterin päällä leijuvasta helikopterista ja paluumatka liihottamalla pää alaspäin köyden varassa helikopterin perässä.

 Pucon on Chilen seikkailumatkailun keskus joten tekemistä löytyy vaikkei tulivuori kiinnostaisikaan. Kalastusta, vaellusta, koskenlaskua ja vaikkapa ratsastusta. Talvikuukausina jopa lumilautailu on mahdollista tulivuoren poluilla.

Varmasti ainutkertainen kokemus, jolle ei vertailupintaa löydy muuten kuin syöksymällä itse pääedellä kieh
uvaan tulivuoreen. Vastaavaa kokemusta ei muualta löydy, ainakaan vielä.

Joudut myös kirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen, sillä riskejä todellakin on sen verran olemassa.

Varaa aktiviteettipaketti (ei sisällä matkoja)

- Hinta: 9995$