©

LAS VEGAS onnistuu aina Lumoamaan - Houkutukset vievät mennessään

Vaikka suurin osa ihmisistä matkustaa Las Vegasiin pelkästään casinoiden tai konserttien ja muiden spektaakkelimaisten esitysten takia, on se myös paljon paljon money enemmän
 
 
- Säihkyvät täältä eli Las Vegas

Tällä kertaa valitsemme toisenlaisen lähestymistavan kaupunkiin ja esittelemme mitä kaikkea muita elämyksiä Las Vegasilla on tarjota säihkeen, hotellien, show-numeroiden ja rahapelien lisäksi, sillä säihkyvästä kaupungista ei vetovoimaa puutu.

Rahapelailusta innostuneet harrastavat aina ensin poker penger gratis ja hyppäävät liikkeelle voittojen siivittämänä.

Indoor Skydiving

Las Vegasissa löytyy yksi Amerikan vanhimmista Indoor Skydiving -tuulitunneleista. Nyt voit tuntea vapaapudotuksenvauhdin ja hurman turvallisessa "häkissä" jossa tuuli nostaa kokelaan kohti korkeuksia. Tila on varustettu trampoliinilattialla ja pehmustetuilla seinillä. Hyvä keino harrastaa vapaapudotusta niille joita korkeat paikat pelottavat ja lentokoneesta hyppääminen tuntuu ylivoimaiselta.
Vegas Indoor Skydiving

Leiki Ramboa
ja suuntaa aseradalle

Asefanaatikot ja tulittajat päätyvät luultavasti purkamaan energiaa aseradalle jossa käteen eksyy mm. lukuisia käsiaseita, kivääreitä ja konekivääreitä tai vaikkapa granaatinheitin. Aseharrastajan paratiisi.
Las Vegas Gun Range & Firearms

Laskuvarjohypyt


Las Vegasista löytyy lukuisia yrityksiä jotka tarjoavat laskuvarjohyppyja ja koulutuksia halukkaille. Öinen hyppy kimaltelevaa kaupunkia vasten on varmasti ainutlaatuinen kokemus kenelle tahansa. Kokemattomat halukkaat voivat hypätä vaikkapa tandem -hypyn jossa pääsee nauttimaan menosta oppaaseen kiinnitettynä.


Mene naimisiin

Vaikka amerikkalaisille kyseinen tapahtuma on lähinnä kliseinen tapahtuma mauttomine seremonioineen, esimerkiksi meikäläisille tapahtuma olisi varmasti mitä mieleenpainuvin kokemus. Homman voi hoitaa Elviksillä tai ilman. Mahdollisten sukulaisten raahaaminen mukaan häihin, voikin sitten olla hieman monimutkaisempi juttu.
Go Vegas.com

Ruokailu

Kaikkien Syö niin paljon kuin jaksat -tarjouksien ja halpojen tankkauspisteiden takana asustaa erittäin laadukas Fine dining -kulttuuri. Ympäri maailmaa omistavat ravintoloita juuri Las Vegasissa ja jos pikkurahasta ei ole puutetta, pääsee nauttimaan maailmanluokan elämyksiä vaikkapa ylellisen illallisen merkeissä. Säihkyvää!


Helicopter tours


Las Vegas täytyy nähdä valoineen myös yläilmoista ja antaa kameran laulaa. Lisäksi pääsee näkemään henkeäsalpaavan jylhän luonnonihmeen, Grand Canyonin.
All Vegas Tours


Yökerhot ja baarit


Stripin yökerhot (hotellien yhteydessä on aina lähekkäin baareja ja yökerhoja) tarjoavat ylellisiä ja tyylikkäitä bailauspaikkoja laidasta laitaan joista jokainen löytää oman skenensä varmasti. Voitpa tuurilla bongata vaikka julkkiksia, kuten Paris Hiltonin ja monet muut bilehileet. Las Vegasin juhlahumu jatkuu 24 tuntia vuorokaudessa joten ei ole väliä iskeekö radalle aamulla vai illalla. Jokaiselle jotain.