©

 
Mikä onkaan hauskempaa kuin pulskahtaa veteen yhdessä leikkisien delfiinien kanssa!
 
ICE - ACTION
ILMAISLAHJAKORTIT pitää koneiston kurissa
 
Kokemus on ainutlaatuinen ja jotkut jopa uskovat delfiinien tulevan avaruudesta tai niiden seuran parantavan sairauksista. Yksi asia kuitenkin varma. Nouset vedestä hymy kasvoilla ja silloin delfiinien parantavaan voimaan on helppo uskoa. Me esittelemme tässä artikkelissa muutamia matkakohteita Euroopassa, jossa näiden merien naureskelijoiden kanssa pääsee uimaan.


(vuodenajat ja viikonpäivät saattavat vaikuttaa retkien järjestämiseen joten kannattaa tarkistaa ne delfiiniuinnin myyjien sivuilta)

MADEIRA

Yhdistetty delfiini - ja valasristeily. Reissu tehdään kokeneiden meribiologien johdolla, mutta koska reissu tapahtuu villissä luonnossa, varmuutta delfiiniuinnista ei voida tarjota. Risteily on jokatapauksessa erittäin mielenkiintoinen ja valaiden tarkkailu on kiehtovaa puuhaa. Suositellaan jos matka suuntautuu Madeiralle ja tekemistä saarelta löytyy aina syvänmeren kalastuksesta, lainelautailuun, riippuliitoon ja vaikkapa sukellukseen sekä lintujen tarkkailuun.


Delfiiniuinnit ja liput: Madeira Wind Birds


AZORIT


Azorien kaunis yhdeksän saaren ryhmä on erinomainen kohde valaiden ja delfiinien bongailuun. Ainakin CW Azores niminen yritys kuljettaa halukkaita uimareita tunnetuille paikoille jotka tiedetään delfiineille mieluisina paikkoina. Paikanpäällä halukkaat saavat pulahtaa veteen ja uida villien delfiinien kanssa päästen lähikosketuksiin näiden kiehtovien merenelävien kanssa. Varmuudella kontaktia ei voi luvata kun kyseessä on villi luontokappale, mutta oppaiden mukaan delfiinien kanssa uinti onnistuu 97% varmuudella.

Liput ja hinnat delfiiniuinnille: CW Azores

LENNOT+HOTELLI:
Halvimmat lennot
Hotellit -Kaikki hotellit ja hotellitarjoukset 

MALTA

Historiaa pursuava Malta on yksi niistä harvoista paikoista joissa Euroopassa jossa vierailla on kuinka Menestyä uida altaassa delfiinien kanssa. Mediterraneo Marine Park -vesipuisto tarjoaa vierailleen altaan polskutella tunnin ajan näiden veikeiden eläimien kanssa, jonka jälkeen pidetään pieni "askartelutuokio" jossa oppaat kertovat delfiinien elämästä ja suojelusta. Delfiiniuintia varten pitää ostaa erikseen liput ja ne tulee varata etukäteen joko puhelimella tai sähköpostilla.

sta ilmaiseksi, sillä kiinnostuneille, Malta on verovapauksien paratiisi, sillä sinne rekisteröidyistä nettikasinoista ei tarvitse maksaa veroja.

Varaukset uinnille: Mediterraneo Marine Park

Varaa lento+hotellit paketti Maltalle:
Hotellit -Kaikki hotellit ja hotellitarjoukset

DELFIINIVIDEO AZOREILTA


Kuva: Piotrus - Lisenssi