©

Karibialla sijaitseva Dominikaaninen tasavalta on maailman parhaita lomakohteita. Tähän tulokseen on tullut Lonely Planet, joka tekee arviointeja maailman lukuisista matkailukohteista ja julkisti äskettäin vuoden 2013 Kymmenen kärjessä -listansa. Yhä useammat lentoyhtiöt lentävät suoraan "bounty"-saarelle, jonka aurinko, hiekka ja surffausmahdollisuudet ovat nostaneet tämän karibialaisen lomaparatiisin suoraan arvostetun listan nimekkäiden kohteiden joukkoon.

Halvimmat lennot
KAIKKI HOTELLITARJOUKSET

Lonely Planet valitsee joka vuosi kymmenen maailman parasta maata, kaupunkia ja aluetta. Tunnetun matkaopasjulkaisijan raati on juuri valinnut Dominikaanisen tasavallan yhdeksi maailman kokemisen arvoisimmista maista ensi vuonna ja sanoo sen olevan "Caribiens Next Big Thing" 

Vuoden 2013 matkailumaaksi valitun Dominikaanisen Tasavallan aurinko, rannat ja surffausmahdollisuudet – edullisia hintoja unohtamatta – muodostavat yhdistelmän, joka ei jäänyt Lonely Planetilta huomaamatta. Matkailumedia korostaa samalla sitä, että tämä karibialainen lomaparatiisi tarjoaa paljon muutakin kuin perinteisiä luksusluokan lomakeskuksia. Siellä lomaillessaan matkailijalla on edessään valkoisia hiekkarantoja, turkoosinsininen meri, korkeita vuoria ja hedelmällisiä laaksoja sekä kiehtova historia, joka ulottuu aina vuoteen 1492 saakka, jolloin Kolumbus löysi maan.

Myös tarjolla olevien aktiviteettien määrä on mahtava, ja matkailija voikin ladata akkunsa vaikkapa valassafarilla, karnevaaleilla, merengue-festivaaleilla, vuorikiipeilyllä ja upeilla golfkentillä ennen palaamistaan koti-Suomeen. 

Tietoja Dominikaanisesta tasavallasta 
Värikkään menneisyyden omaava Dominikaaninen tasavalta on kehittynyt monipuoliseksi matkailukohteeksi, joka tarjosi eurooppalaiseen makuun sopivia elämyksiä dominikaaniseen tyyliin yli neljälle miljoonalle matkailijalle vuonna 2010. Ensimmäinen Dominikaanisessa tasavallassa käynyt turisti oli Kristoffer Columbus vuonna 1492.

Golfmatkajärjestäjien kansainvälinen liitto, International Association of Golf Tour Operators, on valinnut Dominikaanisen tasavallan parhaaksi golfmatkakohteeksi. Dominikaanisessa tasavallassa on 25 upeasti suunniteltua golfkenttää, huipputason majoitusta, koskematonta luontoa, tyylikkäitä kaupunkeja ja viehättäviä kyliä. Kaiken kruunaavat välittömät paikalliset ihmiset. Tästä gratis pokersider muualle

Lisää tietoa Dominikaanisesta tasavallasta löytää maan virallisilta verkkosivuilta