©


HURJA VUOKATTI - ÄNKYRÄT HOTELLIVARAUKSET KIUKUTTELEE
Maailman suurin Angry Birds -sisäaktiviteettipuisto tarjoaa taatusti tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Anna suosittujen vihaisten lintujen ja pahojen possujen johdattaa sinut eri pelien sekä urheilulajien maailmaan. Angry Birds Vuokatissa ei ole passiivisia huvipuistolaitteita, vaan sinä olet moottori. Angry Birds Activity Parkissa viihtyy koko perhe.

Sisäaktiviteettipuistossa koet Angry Birds -seikkailuradat, huristelet polkuautoilla, heittäydyt vaijeriliukuun, kiipeilet digiwall-kiipeilyseinällä ja paljon muuta. Game Arenalla tutustut useisiin urheilulajeihin sekä lyöt pesäpalloa tutkaan ja lämäiset jääkiekkoa kohti maalia. Golfalueella pääset puttailemaan minigolfradalla tai harjoittelemaan kovempia lyöntejä harjoitusverkkoon. Golfsimulaattorissa mitataan taidot.

Vuokatti Freestyle Hall antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden street-lajien harrastajille. BMX-pyörät, lumilaudat, scootit, skeittilaudat, sukset ja rullaluistimet takaavat vauhdin rämäpäille ja Vuokatti Freestyle Hallista löytyy Suomen ainoa freestyle-lajien sisähyppyrimäki.

Tankkaus päivän aktiviteetteihin on hyvä suorittaa puiston ravintolassa ja viemiset sekä matkamuistot saa mukaan Angry Birds- ja freestyle-kaupasta.

Angry Birds Vuokatissa on mahdollista järjestää myös synttäreitä, leirikouluja, virkistyspäiviä ym.